Έκανα υαλουρονικό στα χείλη

Μα τι θα ήταν η ζωή χωρίς γλυκοφιλήματα! Πριν 10 μέρες περίπου πήρα την απόφαση να κάνω αυτό που ήθελα καιρό: να τονίσω ελαφρώς τα χείλη μου. Ήμουν αρκετά διστακτική στην αρχή αφού έχω δει πολύ αντιαισθητικά αποτελέσματα στο internet και το τελευταίο που ήθελα ήταν να φαίνομαι με “κρεμασμένα” από το βάρος χείλη.

Ευτυχώς ο κύριος Παπαγεωργίου είναι ο master του φυσικού αποτελέσματος. Μόλις με είδε μου είπε αμέσως σχετικά με τα χείλη μου ότι αν περιμένω υπερβολικό αποτέλεσμα, ότι δεν θα μπορέσει να με εξυπηρετήσει γιατί δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να δημιουργήσει δυσμορφία στο πρόσωπό μου λόγω ματαιοδοξίας.

VERY NICE.

Εννοείται ότι εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος, αλλιώς δεν θα εμπιστευόμουν το πρόσωπό μου στα χέρια του και έτσι η διαδικασία ξεκίνησε!

Η διαδικασία ξεκίνησε με καθαρισμό της περιοχής των χειλιών και αναισθητική κρέμα. Δεν σου κρύβω ότι είχα αγχωθεί λιγάκι γιατί είχα ακούσει οτι πονάει στα χείλη που είναι ευαίσθητη περιοχή, όμως ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, τα τσιμπήματα σχεδόν δεν τα ένιωσα! Συμφωνήσαμε ότι το ιδανικό αποτέλεσμα για εμένα ήταν να τονίσουμε ελαφρώς το περίγραμμα του άνω χείλους, δηλαδή να το ανασηκώσουμε λίγο και να δώσουμε λίγη ζωηράδα χωρίς να κάνουμε κάποια υπερβολή. Έτσι και έγινε. Λίγα τσιμπηματάκια μετά και ήμουν έτοιμη.

Αμέσως μετά

Η διαδικασία κρατά λιγότερο από 10 λεπτά ενώ το αποτέλεσμα είναι εμφανέστατο αμέσως. Μετά από 2 ωρίτσες περίπου, περνά εντελώς η επίδραση της κρέμας και βλέπεις το τελικό αποτέλεσμα. Εσύ δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραμόνο λίγο μασάζ στα χείλη σου τις πρώτες ημέρες, κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς.

Μια εβδομάδα μετά

 

Πόσο διαρκεί;

Η διάρκειά του κυμαίνεται από 6 μήνες εως λίγο περισσότερο αναλόγως τον οργανισμό.

Ποναέι;

Όχι. Αισθάνεσαι ένα ελαφρύ στιγμιαίο τσίμπημα και το αναισθητικό που περιέχει το υαλουρονικό κάνει τη δουλειά του στιγμιαία.

10 ημέρες μετά, χωρίς κραγιόν

Πόσο κοστίζει;

Ένας σοβαρός γιατρός, εννοώ ένας γιατρός που χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας και που δεν θέλει να σε κάνει ίδια με όλες τις άλλες αλλά ξέρει πολύ καλά να δουλἐψει πάνω σε όλες τις λεπτομέρειες που θα σε δείχνουν φυσική κουκλάρα, δεν θα σου ζητήσει σίγουρα τις τιμές “προσφοράς” του εμπορίου. Χρησιμοποιώ τη λέξη “εμπόριο” επί σκοπού, γιατί δυστυχώς βλέπω κάτι διαφημίσεις-προσφορές τύπου “Απόκτησε νέα χείλη με x Ευρώ” λες και πουλάνε μπλουζάκια κάτι που ως επαγγελματία στο χώρο ομορφιάς αλλά και ως γυναίκα με θίγει απίστευτα. Κορίτσια, προσοχή σε ποιους επαγγελματίες απευθύνεστε και όσο εκλυστική μπορεί να σας φανεί η τιμή από κάποιο κέντρο αισθητικής (χωρίς άδεια τις περισσότερες φορές) μην ενδώσειτε στον πειρασμό και προτιμήστε να εμπιστευθείτε κάποιον γιατρό πλαστικής χειρουργικής που είναι το νόμιμο επαγγελματικό του πεδίο και έχει την αντίστοιχη εμπειρία. Άσε που το καλύτερο υλικό που θα χρησιμοποιήσει, θα κρατήσει και περισσότερο.

Τώρα

Θα το ξαναέκανες;

ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ. Λατρεύω αυτή την εκδοχή των χειλιών μου! 

 

Βρες περισσότερες πληροφορίες για τις θεραπείες αλλά και τον γιατρό κύριο Παπαγεωργίου εδώ

 

 

shares