Ένα tip για να ενισχύσεις τη δράση της κρέμας προσώπου σου

Κάποιες ημέρες η επιδερμίδα μας χρειάζεται λίγη φροντίδα και ενίσχυση παραπάνω, ακριβώς όπως και η διάθεσή μας. Ο κύκλος μας, το στρες, εκείνο το παραπάνω απαιτητικό project, η έλλειψη ύπνου, κάνουν κάποιες ημέρες να πρέπει να μας αγαπάμε περισσότερο και να μας το δείχνουμε. Είναι εκείνες οι μέρες που μπορεί να αισθανθείς ότι η κρέμα προσώπου σου δεν είναι αρκετή για να προστατεύσει την επιδερμίδα σου. Εκείνες τις ημέρες, μπορείς να κάνεις ένα έξυπνο κόλπο το οποίο θα μεταμορφώσει την επιδερμίδα σου με το απόλυτο booster. 

Πρόκειται για το το έλαιο από αγριοτριανταφυλλιά BioRegenerate, το οποίο δρα στην επιδερμίδα σε βάθος για να τη βοηθήσει να διατηρήσει την ελαστικότητά της. Λίγες σταγόνες στην κρέμα σου αρκούν ώστε να σου προσφέρει καθαρή και ομοιόμορφη επιδερμίδα. Η σύστασή του αποτελείται από Ωμέγα 3, 6, 7 και 9, ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, μειώνει τα σημάδια αφυδάτωσης, τις ρυτίδες και τις ουλές ενώ είναι ιδανικό για χρήση σε ευαισθητες επιδερμίδες. 

Το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς BioRegenerate λαμβάνεται χάρη σε μια διαδικασία εξόρυξης που επιτρέπει τη λήψη συγκεντρώσεων με υψηλή περιεκτικότητα σε βασικά λιπαρά οξέα και δραστικές ουσίες. Ουσιαστικά αποτελείται από έλαιο σπόρων και μούρα αγριοτριανταφυλλιάς που δίνει σε αυτό το έλαιο ένα διακριτικό φυσικό άρωμα. Λίγες σταγονίτσες αρκούν για να προσφέρουν στο δέρμα σου τη λάμψη που αξίζει. Δοκίμασα. Εγκρίνω.

Θα το βρεις στα Sephora. 

shares