Αυτή είναι η καλύτερη αντιγηραντική κρέμα

Απειρες αντιγηραντικές κρέμες λανσάρονται σωρηδόν κάθε χρόνο με σκοπό να αντιστρέψουν, να προλάβουν ή να απαλύνουν τα σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα μας. Ενώ οι φόρμουλες έχουν εξελιχθεί πολύ, με κάποιες από αυτές να έχουν θεαματικά αποτελέσματα είναι απορίας άξιο, το πως έχουμε φτάσει ως εδώ. Και αυτό δεν είναι κάτι που το λέω με τη μεταφορική έννοια που χρησιμοποιούμε σε κάθε χωρισμό (αντίο νεότητα) αλλά με την κυριολεκτική. Πως φτάνουμε στο σημείο να φτάνουμε να χρειαζόμαστε αντιγηραντικές κρέμες; Ποια είναι η καλύτερη αντιγηραντική κρέμα;

Θα σου πω τη γνώμη που έχω σχηματίσει με την εμπειρία μου τόσα χρόνια στον κλάδο της ομορφιάς αν και είμαι σίγουρη ότι η απάντηση θα σε εκπλήξει. Η καλύτερη αντιγηραντική κρέμα βρίσκεται ήδη στο σπίτι σου και είναι η αντηλιακή σου! Ακριβώς αυτό που διάβασες αγαπημένη μου.

Αυτό δεν είναι κάτι που το γράφω τυχαία ή για να δημιουργήσω εντυπώσεις ούτε είναι κάποια τρομερή ανακάλυψη. Η αντηλιακή σου μπορεί όντως να αποτελέσει τον καλύτερο αντιγηραντικό παράγοντα αν τη φοράς καθημερινά ακόμη και τους χειμερινούς μήνες τις ημέρες που έχει ηλιοφάνεια. Η έκθεση στον ήλιο, είναι ο νούμερο 1 λόγος γήρανσης της επιδερμίδας με μη αναστρέψιμα αποτελέσματα. Η χρήση της κρέμας προστασίας από αυτόν είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου. Αναζήτησε μια αντηλιακή με αντιοξειδωτική προστασία και λίγο χρώμα για να μπορείς να τη φοράς και το χειμώνα χωρίς να σου φαίνεται “περίεργο” θα δεις ότι είναι η καλύτερη αντιγηραντική δράση για να προλάβεις τις ρυτἰδες πριν καν εμφανιστούν. 

shares