Αν θέλεις να διαρκεί περισσότερο το makeup σου, τότε κάνε αυτό

Με τις επιλογές στα προϊόντα μακιγιάζ μας να είναι απεριόριστες πλέον δεν είναι να απορείς που όσο περνάει ο καιρός οι ανάγκες μας για προϊόντα μακιγιάζ γίνονται πιο εξειδικευμένες.

Με τις τις περισσότερες από εμάς να προσπαθούμε να χωρέσουμε άπειρους ρόλους στην καθημερινότητά μας και να τρέχουμε από το πρωί ως το βράδυ, το τελευταίο πράγμα που θα θέλαμε να μας απασχολεί το μυαλό είναι αν το μακιγιάζ μας είναι στη θέση του.

Έτσι αναζητάμε προϊόντα μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια το οποίο δεν θα διαλυθεί εν ωρα τρεξίματος, όμως θέλουμε να έχει και ενυδατική δράση προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στην επιδερμίδα μας.

Όμως το μυστικό δεν κρύβεται μόνο στο κατάλληλο foundation αλλά στο primer το οποίο πλέον έχει αποδειχθεί απαραίτητο και όχι προαιρετικό προϊόν για το μακιγιάζ μας. Το primer λειαίνει τους πόρους της επιδερμίδας μας κάνοντας την υφή της απαλή, βοηθώντας έτσι το foundation να απλωθεί ομοιόμορφα. Παράλληλα το foundation έχει από κάπου να “πιαστεί” ώστε να παραμείνει στην επιδερμίδα μας περισσότερη ώρα και επίσης απομακρύνει τη λιπαρότητα.

Μην υποτιμάτε την αξία του primer για το καθημερινό σας μακιγιάζ αφού θα διαπιστώσετε ότι είναι ένα πραγματικά πολύτιμο προϊόν για long lasting αποτέλεσμα!

Δείτε παρακάτω τα δικά μου αγαπημένα:

Total Control Primer, Nyx Professional

Primer +. Gosh 

Fix +, Mac

shares