Βρες το ιδανικό nude βερνίκι νυχιών με βάση τον τόνο της επιδερμίδας σου

Υπάρχουν λίγα trends εκεί έξω που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και έχουν γίνει κλασικές αξίες: το μικρό μαύρο φόρεμα, το κόκκινο κραγιόν και τα nude μανικιούρ. Ίσως σας έχει τύχει και εσάς, κάθε φορά πριν την επιλογή του χρώματος του μανικιούρ να λέτε “αυτή τη φορά θα τολμήσω κάτι έντονο” και μετά από λίγο να καταλήγετε σε άλλο ένα nude χρώμα που σας έχει αποπλανήσει. Τι να κάνουμε, τα nudes πάνε με όλα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας επιτρέπεται να χρησιμοποιούν μόνο nude βερνίκια νυχιών. Πόσες φορές όμως δεν έχει τύχει η απόχρωση που επιλέξατε να μην ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σας και το αποτέλεσμα να δείχνει τελικά κάπως… μουντό;

Σας έχουμε τους βασικούς κανόνες για τις αποχρώσεις που ταιριάζουν με το χρώμα της επιδερμίδας σας ώστε το αποτέλεσμα να είναι θεαματικό κάθε φορά.

Ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες

Στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, τα nudes που πλησιάζουν το λευκό ή το μπεζ θα έπρεπε να αποφεύγονται γιατί το αποτέλεσμα θα δείχνει θαμπό. Η σωστή απόχρωση nudes για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες είναι οι ροζέ αποχρώσεις και αυτές που έχουν το χρώμα του ρουζ καθώς θα δώσουν ένα ζεστό τόνο στην επιδερμίδα. 

Hopelessly Devoted to OPI

Σταρένιες επιδερμίδες

Οι σταρένιες επιδερμίδες έχουν κίτρινους ή χρυσούς υποτόνους και γιαυτό θα έπρεπε να αποφεύγουν τις αποχρώσεις που πλησιάζουν τις καφέ καθώς το αποτέλεσμα θα “χαθεί”. Τα ψυχρά ροζ βερνίκια νυχιών είναι ιδανικά για αυτές τις επιδερμίδες καθώς δίνουν ένα γοητευτικό αποτέλεσμα στα άκρα. 

Lisbon wants more OPI

Σκουρόχρωμες επιδερμίδες

Οι σκουρόχρωμες επιδερμίδες αναδεικνύονται άψογα με τα σκούρα βερνίκια νυχιών. Βαθιά καφέ και βαθιά ροζ είναι οι τέλειες αποχρώσεις βερνικιού για το μανικιούρ σου που θα κάνουν κάθε γυναίκα να το “ζηλέψει”. 

Somewhere over the rainbow mountains