Βρες το σωστό σχήμα φρυδιών που σου ταιριάζει

Τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου μας χωρίς αμφιβολία καθώς το κατάλληλο σχήμα μπορεί να αλλάξει σχεδόν όλη την όψη μας. Αναλόγως το σχήμα των φρυδιών μας, μπορεί να τονιστεί με διαφορετικό τρόπο η μύτη μας ή να μειωθεί/αυξηθεί οπτικά η απόσταση μεταξύ των ματιών μας.

Όμως ποιο είναι το δικό σχήμα με βάση το δικό σου πρόσωπο;

Στρογγυλό πρόσωπο

Ανασηκώνοντας” τη γωνία του φρυδιού θα δημουργηθεί οπτικά η αίσθηση ότι το πρόσωπ σου είναι ελαφρώς πιο στενόμακρο. Δεν θα πρέπει να σε απασχολεί τόσο το μήκος των φρυδιών αλλά πόσο ψηλά βρίσκεται η γωνία του. Δώσε με το βουρτσάκι στις τρίχες των φρυδιών σας, ελαφρώς ανοδική πορεία για αποτέλεσμα που θα σε αποζημιώσει. 

Μακρόστενο πρόσωπο

Δοκίμασε να επιμηκύνεις το μάκρος των φρυδιών σου καθώς στα μακρόστενα πρόσωπα αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι να δώσουμε οπτικά περισσότερο πλάτος, ώστε να εξισορροπήσει το σχήμα του προσώπου μας. Σε αυτό το σχήμα προσώπου ταιριάζει εξίσου κολακευτικά και το ίσιο φρύδι. 

Σχήμα καρδιάς

Λόγω του σχήματός του, η προσοχή των άλλων είναι ήδη στραμμένη στην περιοχή των ματιών και του μετώπου σου γιαυτό πρέπει να αφήσεις τα φρύδια σου όσο πιο φυσικά μπορείς. Αν πρέπει οπωσδήποτε να “γεμίσεις” κάποιες περιοχές των φρυδιών, κάντo το από την κάτω πλευρά τους χωρίς να πειράξεις το άνω μέρος. 

Τετράγωνο πρόσωπο

Το ιδανικό για τη δική σου περίπτωση είναι να τονίσεις τα φρύδια όσο περισσότερο θέλεις καθώς τα γεμάτα φρύδια είναι απολύτως σαγηνευτικά για αυτό το σχήμα προσώπου μιας έρχονται σε ισορροπία με τη νοητή γραμμή του σαγονιού. 

Οβάλ πρόσωπο

Οι τυχερές γυναίκες με οβάλ πρόσωπο, μπορούν στην πραγματικότητα να δημιουργήσουν όποιο σχήμα θέλουν στα φρύδια τους, αφού τους ταιριάζουν τα περισσότερα. Για μάτια με μικρή απόσταση μεταξύ τους, δημιούργησε πιο στρογγυλεμένο σχήμα φρυδιών ενώ για μάτια με μεγαλύτερη απόσταση αποφύγε το έντονο χρώμα και ξεκίνησε το σχεδιασμό τους πιο μπροστά από την εσωτερική γωνία του ματιού.

shares