Ιδέα για Xmas μακιγιάζ. Ποια προϊόντα χρησιμοποιήσαμε

Πριν λίγες ημέρες, αποφασίσαμε με τη makeup artist Κατερίνα Χατζόγλου, να δημιουργήσουμε και να σου δείξουμε μια πρόταση για glam χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ ώστε να σου δώσει έμπνευση για τις εμφανίσεις σου.

Το μακιγιάζ αποτελούνταν από glam, μεταλλικές καφέ αποχρώσεις στα μάτια, με ένα ελαφρύ smokey, ζεστά ροδακινί μάγουλα και φυσικά κόκκινο κραγιόν. Επειδή οι εντυπώσεις στο instagram ήταν εξαιρετικά καλές, μοιράζομαι μαζί σου τα βασικά προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε για να δημιουργήσουμε το look. 

Για αψεγάδιαστη βάση, η Κατερίνα χρησιμοποίησε Bare Minerals foundation. Ομολογώ ότι δεν το είχα ξαναδοκιμάσει, όμως πλέον θέλω να το αποκτήσω γιατί έκανε την επιδερμίδα μου να δείχνει (και να είναι!) πραγματικά απαλή σαν προρσελάνη.

Για τις λάμψεις στο high lighting χρησιμοποιήσαμε Tarte Cosmetics. 

Στα μάτια, χρησιμοποιήσαμε ως βασική σκιά τη Museum Pigment από MAC Cosmetics ενώ η μάσκαρα η οποία επίσης με εντυπωσίασε ήταν η “Better than Sex” απο Too Faced.

Το χρώμα στα χείλη που τόσο σας εντυπωσίασε ήταν το Retro Matte Liquid Lipstick από MAC Cosmetics.

Η Κατερίνα εξειδικεύεται στο bridal μακιγιάζ ενώ έχει κάνει μερικά από τα πιο ωραία commercial μακιγιάζ, καταλόγους αλλά και σε γνωστές θεατρικές παραγωγές με απαιτητικό μακιγιάζ. Μπορείς να βρεις περισσότερα για εκείνη εδώ. 

shares