Καταπολέμησε τους μαύρους κύκλους με 3 tips

Είτε ως αποτέλεσμα μιας κακής νύχτας, μιας εβδομάδας γεμάτης άγχος ή μιας πτήσης μακράς διάρκειας, οι μαύροι κύκλοι είναι εκεί για να μας θυμίζουν όλες τις λάθος επιλογές μας, δημιουργώντας μια εντύπωση εξάντλησης.

Τι προκαλεί πραγματικά όμως τους μαύρους κύκλους;

Οι μαύροι κύκλοι δημιουργούνται τόσο από τη γενετική όσο και από τον τρόπου ζωής μας. Η πρώτη αιτία αφορά στο χρώμα της επιδερμίδας μας κάτι το οποίο μπορεί να είναι κληρονομικό, αλλά μπορεί επίσης να οφείλεται και σε βλάβη από τον ήλιο. Μια ακόμη αιτία εμφάνισης των μαύρων κύκλων είναι οι διεσταλμένες φλέβες που προκαλούνται από την εξάντληση και τη διατροφή μας. 

Για να τους ξεφορτωθείτε αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω συνήθειες

Σωστή διατροφή

Οποιαδήποτε προσπάθεια για απαλλαγείς απὄ τους μαύρους κύκλους θα πρέπει να ξεκινήσει με με μια εμπεριστατωμένη αξιολόγηση της διατροφής σου. Οι τροφές που καταπολεμούν την εμφάνισή τους είναι: φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ολικής αλέσεως, άπαχη πρωτεΐνη και υγιή λίπη θα διαπιστώσετε ορατές βελτιώσεις στο δέρμα σας. 

Καλύτερος νυχτερινός ύπνος

Ελαχιστοποιώντας το μπλε φως, το οποίο αποδεδειγμένα διαταράσσει τον φυσικό μας κύκλο, μειώνουμε και την εμφάνιση των μαύρων κύκλων. 

Δώσε λάμψη

Τα προϊόντα λάμψης, αντανακλούν το φως. Ανάμιξτε λίγο high lighter στο concealer, ώστε να αντανακλάται το φως στην περιοχή κάτω από τα μάτια!

shares