Με αυτό το τρικ θα γίνει πιο δραστική η κρέμα προσώπου σας

Όταν πρόκειται για την κρέμα προσώπου, όλες μας θέλουμε αυτό το κάτι παραπάνω, ειδικά όταν διανύουμε τους χειμερινούς μήνες κατά τους οποίους η χαμηλή θερμοκρασία ξηραίνει την επιδερμίδα μας. Αν και λόγω της δουλειάς μου έχω αρκετές διαφορετικές κρέμες για διάφορες ανάγκες της επιδερμίδας μου, τις οποίες χρησιμοποιώ εναλλάξ αναλόγως τις ανάγκες κάθε φορά, δεν έχω πάντα τη δυνατότητα να χρησιμοποιώ εκείνη την κρέμα που θα δράσει συγκεκριμένα, ειδικά όταν ταξιδεύω που δεν μπορώ να έχω μαζί μου πολλά βαζάκια.

Ανακάλυψα πρόσφατα ένα τρικ, το οποίο είναι game changer και το εφαρμόζω τακτικά όταν η επιδερμίδα μου χρειάζεται ένα extra boost ενυδάτωσης, θρέψης και λάμψης. Αυτό δεν είναι άλλο από το να αναμιγνύω λίγες σταγόνες από ξηρό έλαιο προσώπου με την ενυδατική κρέμα ημέρας ή νύχτας, για ακόμη πιο εντατική δράση. Η σύσταση της κρέμας προσώπου ενισχύεται και η επιδερμίδα γίνεται πολύ απαλή και ενυδατωμένη.

Σας συνιστώ να το δοκιμάζετε κυρίως βραδινές ώρες, ώστε κατά τη διάρκεια του ύπνου να μεγιστοποιούνται τα οφέλη αυτού του συνδυασμού, αφού έχει αποδειχθεί ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου τα προϊόντα περιποίησης δρουν καλύτερα. 

Από τα διάφορα έλαια που κυκλοφορούν, έχω ξεχωρίσει το παρακάτω, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη C και παρέχει αντιοξειδωτική δράση. Αφήνει την επιδερμίδα πολύ λεία και απαλή.

Hesperides Dry Oil, FreshLine