Σε αυτή τη μάσκαρα ορκίζεται ο makeup artist της Cara Delevingne

Μήπως αναζητάτε την τέλεια μάσκαρα; O Quinn Murphy είναι ένας από τους πιο αγαπημένους makeup artists των celebrities. Μεταξύ των πελατών του βρίσκεται η Cara Delevingne, η Claire Foy και η Natalie Portman, με τον ίδιο να έχει επιμεληθεί μερικά από τα πιο iconic makeup looks τους.

Ο Quinn Murphy, αν και αρκετά νέος σε ηλικία, έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του μακιγιάζ, έχοντας χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα για τις ανάγκες της δουλειάς του, εκατοντάδες προϊόντα. Μάλιστα, διαθέτει τόση μεγάλη ποσότητα προϊόντων που δεν χωράνε στα ράφια του σπιτιού του και έχει καταλήξει να χρησιμοποιεί ως χώρο αποθήκευσης τα ντουλάπια της κουζίνας του.

Δες το λάθος που κάνεις σίγουρα και καταστρέφει τη μάσκαρά σου

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ρωτήθηκε σχετικά με το απόλυτο προϊόν μακιγιάζ που αγαπούν οι γυναίκες. Αυτό δεν είναι άλλο από τη γνωστή σε όλες μας μάσκαρα. Ο Quinn απάντησε ότι η αγαπημένη του είναι η Armani Black Ecstasy. 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, με ένα “πέρασμα” δίνει εντυπωσιακό αποτέλεσμα σαν να φοράμε ψεύτικες βλεφαρίδες. 

Black Ecstasy Mascara

H Black Ecstasy θεωρείται μια επαναστατική μάσκαρα που καλύπτει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα μέχρι την άκρη, δίνοντάς τους σαγηνευτικό όγκο και μήκος. Το λακαριστό κόκκινο βουρτσάκι, με το κυλινδρικό design, αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες μία προς μία και τις καλύπτει με 4 πατενταρισμένα κεριά που κυριολεκτικά μεταμορφώνουν το βλέμμα. Η φόρμουλα είναι ενισχυμένη με ένα ειδικό πολυμερές χρώματος που χαρίζει το πιο έντονο μαύρο χρώμα και δεν διαθέτει parabens. 
shares