Μια διάσταση για το μανικιούρ σου που ίσως δεν είχες σκεφτεί

Πιστεύω ακράδαντα πως ελκύουμε αυτό που εκπέμπουμε. Όχι αυτό που θέλουμε να είμαστε, όχι αυτό που νομίζουμε πως είμαστε ούτε καν αυτό που θελουμε να γίνουμε. Ελκύουμε αυτό που αισθανόμαστε. Τους τελευταίους μήνες, ανακάλυψα την ευεργετική και θεραπευτική επίδραση των χρωμάτων στη ζωή μας, ως τον πιο διασκεδαστικό τρόπο να γνωρίζουμε τον κόσμο λίγο διαφορετικά από όσο είχαμε συνηθίσει ως τώρα. Και αυτό αν θες τη γνώμη μου δεν έχει καμία σχέση με τη μεταφυσική διάσταση που έχει δοθεί σε οτιδήποτε μπορεί να μας κάνει να δούμε πιο εναλλακτικά την καθημερινότητα  και τον κόσμο γύρω μας. Η επίδραση των χρωμάτων στη ζωή μας, αποδεικνύεται επιστημονικά αφού σύμφωνα με μελέτες το κάθε χρώμα διεγείρει διαφορετικά κύτταρα του εγκεφάλου μας, με αποτέλεσμα να πυροδοτείται η δημιουργία διαφορετικών συναισθημάτων και σκέψεων. Έχει αποδειχθεί βέβαια από την ιστορία μας ότι οι άνθρωποι αντλούν πάντα ευχαρίστηση από την αδρεναλίνη που δημιουργείται στη σκέψη του αγνώστου, ντύνοντας με ένα μεταφυσικό μανδύα οτιδήποτε μπορεί να εξηγηθεί και επιστημονικά αλλά θα μου πεις και η ίδια η επιστήμη δεν μπορεί να έχει “μαγικές” ιδιότητες αν το δούμε από άλλη οπτική;

Δες τι έγινε στη συνάντησή μου με τη nail artist της Kim Kardashian

Όμως τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία, αν δεν το διασκεδάζεις και αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει με πιο fashionable τρόπο από το μανικιούρ μας. So… Let’s Play!

via GIPHY

Αγάπησα πολύ τη σειρά OPI Metamorphosis γιατί έχει όντως την τάση να “μεταμορφώνεται” αναλόγως τη γωνία που αντανακλάται το φως. Μια σειρά από glitter σε υπέροχες αποχρώσεις, δημιουργούν το απόλυτο mind game κάθε φορά που το φως παίζει παιχνίδια με το μανικιούρ σου.

Το χρυσό χρώμα είναι το αγαπημένο μου. Το ήξερες ότι συνδέεται με τη γνώση; Εκτός αυτού, το χρυσό χρώμα χαρίζει μια βασιλική αίσθηση πολυτέλειας. You can’t go wrong with gold.

Το χρυσό χρώμα στην ιστορία: Πολλοί χώροι που θεωρούνταν “ιεροί” είχαν ως κυρίαρχο χρώμα το χρυσό με το μπλε. Χμ. Για ιέρεια του στιλ σε βλέπω. 

via GIPHY

Το πράσινο είναι ένα τόσο παρεξηγημένο χρώμα για το nail art! Eγώ το αγαπώ πολύ και μόλις διαβάσεις τη σημασία του, θα καταλάβεις το λόγο. 

Αbout the style: Το πράσινο έχει αποδειχθεί ένα από τα χρώματα αποκάλυψη τελευταία, αφού πολλές celebrities το έχουν υιοθετήσει εμμονικά, ακόμη και στα μαλλιά τους. 

Did you know: Το πράσινο λέγεται ότι βοηθά στην εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος και επιδρά ευεργετικά στον πονοκέφαλο. Whaaaaat; Αντίο ασπιρίνες. 

Feeling blue; ΝΑΙ!

Το μπλε χρώμα, συνδέεται με τη συναισθηματική ηρεμία και διεγείρει το αίσθημα της τιμότητας. Εκτός αυτού, είναι από τα αγαπημένα μου χρὠματα γιατί δίνει πάντα κομψότητα στην κάθε εμφάνιση και μου θυμίζει το μπλε του ουρανού. 

*Food for thought: το ήξερες ότι οι μη βλέποντες μπορούν να αναγνωρίσουν όλα τα χρώματα μέσω της αφής και της θερμής ή ψυχρής αίσθησης που εκπέμπει ανεπαίσθητα το κάθε χρώμα; Μήπως να αρχίσεις να παίρνεις λίγο πιο… σοβαρά το μανικιούρ σου παίζοντας λίγο περισσότερο με αυτό; 

Δες όλες τις αποχρώσεις της σειράς OPI Metamorphosis εδώ 

shares