Με αυτά τα προϊόντα κάνεις το τέλειο spa στο σπίτι

Ο τρόπος που αξιοποιούμε τον ελεύθερο χρόνο μας στο σπίτι πολύ σημαντική επίδραση στη διάθεσή μας.Τελειώνοντας την ημέρα στο χώρο που αισθανόμαστε ηρεμία και ασφάλεια, η αίσθηση της ευεξίας μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικός παράγοντας ακόμη και για την αποδοτικότητά μας στην εργασία. Αυτό είναι απολύτως λογικό αφού τα μικρά διαλείμματα από την καθημερινότητα μπορούν να μας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρουμε. Κάποιες φορές, η αίσθηση της ευεξίας, δεν έρχεται στη ζωή μας μόνο μέσω της γιόγκα ή του διαλογισμού αλλά αρκούν μόλις μερικά λεπτά περιποίησης του εαυτού μας για να νιώσουμε γεμάτες ενέργεια.

Στα κέντρα περιποίησης, το γνωρίζουν καλά αυτό και δεν είναι τυχαίο που κάθε φορά φεύγουμε από εκεί με ένα ανάλαφρο αίσθημα χαράς και ικανοποίησης. Όμως υπάρχουν προϊόντα με τα οποία μπορούμε να φέρουμε το spa στο σπίτι μας και να χαλαρώσουμε σαν να δεχτήκαμε μια περιποίηση υψηλής ποιότητας. 

All Over Body Scrub Exfoliate & Polish~Banana Milkshake Sugar, Bioselect

Body scrub ζάχαρης, με απίθανο άρωμα μπανάνα. Η πλούσια φυσική σύνθεση του αποτελείται από έλαια καρύδας, αμυγδάλου, ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας και βούτυρο καριτέ που θρέφουν κι ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Οι κόκκοι ζάχαρης απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα 
αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και μυρωδάτη.

shares