Με αυτό τον τρόπο θα καταπολεμήσετε το πρήξιμο στα μάτια

Η αλήθεια είναι πως ενώ λατρεύω τη δουλειά μου δεν παύει να απαιτεί πολλές ώρες έκθεσης στο φως που εκπέμπεται από τον υπολογιστή και το κινητό. Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να εύχεται να είχε η μέρα λίγες ώρες παραπάνω. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) αυτό δεν είναι εφικτό, όμως καταλήγω τις περισσότερες ώρες της ημέρας να με βρίσκουν κουρασμένη μέχρι αργά στον υπολογιστή να εργάζομαι. Αυτό συνεπάγεται τις περισσότερες φορές ότι το επόμενο πρωί θα ξυπνήσω με τα μάτια μου πρησμένα. Ένα πρήξιμο που ανυπομονώ να φύγει κάθε φορά για να κάνω το μακιγιάζ μου στα γρήγορα και να φύγω από το σπίτι.

Δεν είναι τυχαίο που οι ειδικοί συνιστούν να αφιερώνουμε λίγα λεπτά μασάζ στον εαυτό μας και το πρόσωπό μας κάθε φορά που εφαρμόζουμε την κρέμα μας. Οι πιέσεις που ασκούνται στην επιδερμίδα μας από το μασάζ προσώπου εκτός από χαλαρωτικές ιδιότητες τονώνει και τη μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να καταπολεμάται το πρήξιμο που δημιουργείται από την κατακράτηση υγρών. Η κυκλοφορία τονώνεται αλλά επίσης το μασάζ βοηθά τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων περιποίησης να απορροφώνται καλύτερα και γρηγορότερα από την επιδερμίδα.

Ετσι φροντίζω κάθε βράδυ αλλά και το πρωί να κάνω ένα σύντομο μασάζ στην επιδερμίδα μου για 2-3 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί το προϊὀν που χρησιμοποιώ και το πρήξιμο εξαφανίζεται στη στιγμή. 

 

Ελιξίριο ματιών Χρυσός Κρόκος, Korres

Κρεμα ματιών Αγριο Τριαντάφυλλο, Korres

Eye Contour Hyaluronic Acid, Collistar

 

shares