Με αυτό το τρικ μπορείς να μετατρέψεις σε ματ κάθε glossy κραγιόν

Ένα από τα μεγαλύτερα trends του καλοκαιριού στα κραγιόν ήταν τα λαμπερά χείλη σε όλες τις υπέροχες nude και κοραλί αποχρώσεις που δημιούργησαν τα αγαπημένα μας brands. Ωστόσο με τις τάσεις του φθινοπώρου να έχουν κάνει “take over” για τα καλά και τις σκούρες αποχρώσεις στα κραγιόν να έχουν μπει για τα καλά στο μακιγιάζ μας, χρειάζεται να αναπροσαρμόσουμε κάποιες συνήθειές μας. Άλλωστε οι ματ αποχρώσεις στα χείλη αναδεικνύονται καλύτερα σε ματ υφές.

Για όσες beauty addicts όμως δεν θέλουν να αποχωριστούν την καλοκαιρινή απόχρωση κραγιόν που τους έκλεψε την καρδιά φέτος, μπορούν πανεύκολα να τη μετατρέψουν σε χειμερινή σε λίγα απλά βήματα. 

Το μυστικό για να δείχνει το καλοκαιρινό κραγιόν σε χειμερινό βρίσκεται στην υφή. Τα καλοκαιρινά προϊόντα διακρίνονται για τις λάμψεις τους ενώ αντιθέτως τα χειμερινά έχουν ματ φινίρισμα. 

Δείτε 4 έξυπνους τρόπους για να οργανώσετε τα καλλυντικά σας 

Για να μετατρέψετε κάθε γυαλιστερό κραγιόν σας σε ματ αρκεί να κάνετε τα παρακάτω:

1. Κάντε προσεκτικά το περίγραμμα των χειλιών σας στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν που θα εφαρμόσετε. 

2.Θα χρειαστείτε ένα χαρτομάντηλο του οποίου τα φύλλα θα έχετε διαχωρίσει προσεκτικά μεταξύ τους μέχρι να σας απομείνει ένα.

3.Εφαρμόστε το χαρτομάντηλο απαλά, αλλά σταθερά στα χείλη σας και περάστε με ένα πινέλο λίγη loose διάφανη πούδρα πάνω από το χαρτομάντηλο.

Θα διαπιστώσετε ότι το χαρτομάντηλο λειτούργησε σαν φίλτρο, επιτρέποντας τη σωστή ποσότητα πούδρας να περάσει μέσα από αυτό στα χείλη σας, κάνοντας το κραγιόν σας ματ. Ακόμη, αυτό είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό τρικ ώστε το χρώμα να φαίνεται πιο έντονο αλλά και να διαρκεί περισσότερο.

Έτσι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το αγαπημένο σας κραγιόν όλο το χρόνο χωρίς να χρειάζεται να αποχωριστείτε την αγαπημένη σας απόχρωση. 

shares