Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στο χρώμα των μαλλιών το 2019

Η τάση στο χρώμα μαλλιών για το 2019, θέλει να μας ταρακουνήσει ευχάριστα και να φέρει μια κινηματογραφική αίσθηση στο στιλ μας. Μπορεί τις τελευταίες σεζόν να βλέπουμε ζεστές ξανθές αποχρώσεις να βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών, έρχεται όμως ένα νέο χρώμα για να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα μαλλιά μας.
Αυτό το χρώμα δεν είναι άλλο από το κόκκινο, αλλά όχι κάποιο τυχαίο κόκκινο. Οι αποχρώσεις του ginger φαίνεται να είναι ο μεγάλος κερδισμένος των hair color trends για το 2019. Αυτή η απόχρωση όμως δεν είναι από τις πιο “εύκολες” μιας και δεν μένει για πολύ άθικτο αφού τα συχνά λουσίματα και η χρήση θερμότητας των εργαλείων styling, αλλοιώνουν το χρώμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Βέβαια αυτή απόχρωση αξίζει κάθε κόπο για να διατηρηθεί αφού εκτός από το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που χαρίζει στην εμφάνισή μας, κολακεύει πολύ την επιδερμίδα χωρίς να χρειάζεται περιττό μακιγιάζ.
Ένα σημαντικό hair tip:  Ζητήστε από τον colorist να σας δείξει την απόχρωση που θα καταλήξουν τα μαλλιά σας μετά από 3 λουσίματα, που είναι και η τελική απόχρωση που παραμένει συνήθως μέχρι την επόμενη φορά που θα τα βάψετε.
Έτσι, θα γνωρίζετε ακριβώς ποια θα είναι η απόχρωση με την οποία θα έχετε να κάνετε το επόμενο διάστημα. Επίσης πρέπει να προμηθευτείτε με προϊόντα θερμοπροστασίας καθώς η ζέστη των εργαλείων styling αλλοιώνει εντονότερα τη συγκεκριμένη απόχρωση. Όμως χωρίς καμία αμφιβολία, αυτό το χρώμα μαλλιών χαρίζει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις και δίνει πολύ class στο look σας.
shares