Τι χρειάζεται η επιδερμίδα μου μετά από τρεις πτήσεις

Δε νομίζω ότι σας έχω κρύψει, πως φοβάμαι τις πτήσεις. Αγχώνομαι πολύ κατά τη διάρκεια της πτήσης και μου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο το συναίσθημα ότι αιωρούμαι στον αέρα. Με όλο το στρες που προκαλείται στον οργανισμό μου αλλά και τις συνθήκες ξηρασίας του αέρα μέσα στο αεροπλάνο, η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται σημαντικά. Όσο αυξάνεται η πίεση του αέρα στην καμπἰνα, τόσο μειώνεται η υγρασία. Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να ξηραίνεται, ο οργανισμός μας να πρήζεται ενώ από το στρες μπορούμε να χάσουμε μέχρι και 1.5 λίτρο νερού από το σώμα μας μέσα σε μόλις 3 ώρες πτήσης.

Καταλαβαίνετε φαντάζομαι τι σοκ έπαθε η επιδερμίδα μου από το άγχος της διπλής πτήσης της επιστροφής από τη Λισαβόνα, καθώς είχαμε πτήση με ανταπόκριση. Ένα φιλμ λιπαρότητας έκανε την εμφάνισή του, κάτι το οποίο συνέβη λόγω του συνδυασμού άγχους και ξηρότητας του αέρα. Το πρόσωπό μου πρήστηκε από τόσες ώρες πτήσης γραπωμένη στο κάθισμα, αφού η κυκλοφορία του αίματος δεν γίνεται σωστά και προσγειώθηκα με μια επιδερμίδα μέσα στα νεύρα.

Η ανακούφισή μου ήταν μεγάλη μόλις έκανα ένα ήπιο scrub και χρησιμοποίησα το ενισχυμένο ενυδατικό προϊόν που τόσο χρειαζόμουν. Η ενυδατική σειρά περιποίησης της Collistar, είναι εμπλουτισμένη με πεόνια και χαρίζει πλούσια ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση (bye stress) ενώ κρατά την επιδερμίδα ενυδατωμένη για 72 ώρες.

Ταυτόχρονα, το ενυδατικό gel Idro-Attiva είναι ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και δυνατή. Τα χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ για την αποκατάσταση του δέρματος ενώ αν χρειαστεί για τις πρώτες 1-2 ημέρες, ίσως το ανανεώσω κάπου προς το μεσημέρι, μέχρι η επιδερμίδα μου να επανέλθει εντελώς στα φυσιολογικά της. 

Idro-Attiva, face cream, Collistar

Micro-Gel moisturizing, Collistar 

shares