Τι beauty δώρο Χριστουγέννων ταιριάζει κάθε ζώδιο;

“Τι ζώδιο είσαι;” είναι μια από τις βασικές ερωτήσεις που κάνουμε γνωρίζοντας κάποιον που μας ενδιαφέρει. Μάλλον το να προσδιορίζουμε έστω και με αυτό τον τρόπο κάποιον άγνωστο μας κάνει να αισθανόμαστε περισσότερη ασφάλεια, αφού θεωρητικά έχουμε κατηγοριοποιήσει τα βασικά χαρακτηριστικά του. Όμως η ψυχολογική ανάλυση, αγαπημένη μας αναγνώστρια δεν έχει καμία απολύτως σημασία αυτή τη στιγμή καθώς έχεις ένα σημαντικὄτερο σκοπό και αυτός δεν είναι άλλος από το να βρεις το ιδανικό δώρο για κάθε άνθρωπο στη ζωή σου, που αγαπάς. Η επιλογή του δώρου γίνεται ευκολότερη αν το κάνεις με βάση το ζώδιό του, γιατί ας μη κοροϊδευόμαστε, πότε έπεσαν έξω τα ζώδια;

Kριός 

Οι Κριοί λατρεύουν να αισθάνονται ξεχωριστοί και έτσι, οτιδήποτε προσωποποιημένο μπορεί να τους φτιάξει τη διάθεση. Επίσης, σύμφωνα με τις προβλέψεις για το νέο έτος, οι Κριοί αναμένεται να κάνουν πολλά ταξίδια. Τι θα έλεγες για ένα νεσεσέρ για τα καλλυντικά, με τυπωμένο/χαραγμένο το όνομά τους πάνω;

Ταύρος 

Οι Ταύροι που κυβερνώνται από την Αφροδίτη, δηλαδή τον πλανήτη των αισθήσεων, έχουν εξαρτητική σχέση με τα χρήματα, την κτήση και την ομορφιά. Επίσης οι Ταύροι είναι λίιιιγο σφιχτοί με τα οικονομικά τους επομένως ένα δώρο που θα τους ευχαριστήσει πραγματικά είναι κάτι που θα συνδυάζει το “value for money” και θα διεγείρει τις αισθήσεις τους. Αν σε ένα Ταύρο κάνετε δώρο το αγαπημένο του άρωμα, θα γίνει χαλί να τον πατήσετε. 

Δίδυμοι 

Οι Δίδυμοι βαριούνται τόσο εύκολα που μπορεί να αλλάξουν ακόμη και τη beauty ρουτίνα τους από τη μια μέρα στην άλλη. Για ένα δίδυμο το ιδανικό δώρο θα ήταν ένα πολυχρηστικό προϊὀν ομορφιάς όπως για παράδειγμα ένα highlighter το οποίο μπορεί να το χρησιμοποιήθει με πολλούς τρόπους αν το βαρεθεί.

Καρκίνοι 

Οι συναισθηματικοί και σταθεροί Καρκίνοι, εκτιμούν πάντα ακόμη και τη πιο μικρή σας κίνηση προσφοράς. Δείξτε τους πόσο πολύ τους σκέφτεστε χαρίζοντάς τους ένα προϊόν ομορφιάς με κλασική αξία, όπως ένα κόκκινο κραγιόν ή βερνίκι νυχιών. 

Λέων

Τα Λιοντάρια μας θα είναι πολύ ικανοποιημένα (για λίγο) αν τους κάνετε δώρο ένα ολόκληρο πολυκατάστημα όμως μιας και δεν σας βρίσκονται πρόχειρα μερικά εκατομμύρια ευρώ, μπορείτε να τους ευχαριστήσετε κάνοντάς τους δώρο το νέο λανσάρισμα από το αγαπημένο τους brand. Θα ικανοποιήσετε έτσι την επιθυμία τους να τα έχουν πάντα όλοι πρώτοι. 

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα ικανοποιηθούν και μόνο στην ιδέα ότι σκεφτήκατε να τους πάρετε δώρο. Ο πρακτικός Παρθένος θέλει να γλιτώνει χρόνο και έτσι θα σας λατρέψει πραγματικά αν τους προσφέρετε μια μάσκα ομορφιάς ύπνου. Η σκέψη και μόνο ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου τους, περιποιούνται τον εαυτό τους γλιτώνοντας παράλληλα και χρὄνο από την επόμενη ημέρα είναι μαγική για εκείνους.

Ζυγός

Ο Ζυγός περνάει δύσκολα τελευταία και ένα δώρο ομορφιάς σε έντονα χρώματα θα μπορούσε να τους φτιάξει τη διάθεση. Βρείτε μια παλέτα με χαρούμενη, fun συσκευασία σε έντονα χρώματα και θα δείτε το πρόσωπό του Ζυγού να φωτίζεται. 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός που δεν ευχαριστιέται εύκολα, θέλει πάντα να αισθάνεται ότι αφιέρωσες χρόνο για εκείνον/ εκείνη. Μπορείς να επινοήσεις τη δική σου ιστορία και να τον ψαρώσεις εντελώς, αν του προσφέρεις μια σκιά ή βερνίκι νυχιών στο χρώμα του πολύτιμου λίθου που αντιστοιχεί στο ζώδιό του (τοπάζι).

Τοξότης

Ο Τοξότης που θέλει συνέχεια να ταξιδεύει και να εξερευνεί τον κόσμο θα ευχαριστηθεί η ψυχή του αν του χαρίσετε ένα σετ από travel sizes για τα αγαπημένα του προϊόντα ομορφιάς. 

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι πολλές φορές ‘γκριζάρουν῾ την αύρα τους και τη διάθεσή τους και είναι ικανοί να σου φέρουν αντίρρηση μόνο και μόνο για να μη πάνε με τα νερά σας. Ο Αιγόκερως δεν χρειάζεται να ξέρει για ποιο λόγο του κάνεις ένα δώρο (πχ για να του φτιάξεις τη διάθεση) απλά χάρισέ το και άφησε την καλή σου πράξη να φτιάξει την ενέργειά τους. Ένα άρωμα με βάση τη λεβάντα θα τους βοηθήσει να ισορροπήσουν τα συχνά σκαμπανευάσματά τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι λατρεύουν την τεχνολογία και τους αρέσει να είναι μπροστά από την εποχή τους. Οτιδήποτε σε beauty gadget θα είναι για αυτούς το τέλειο δώρο. Χάρισέ τους ένα jade roller δηλαδή εργαλείο μασάζ προσώπου για να εφαρμόζουν καλύτερα την κρέμα τους και θα σε λατρέψουν. 

Ιχθύς

Οι Ιχθύες λατρεύουν οτιδήποτε έχει συναισθηματική αξία όπως επίσης και τα ελληνικά προϊόντα. Το τέλειο δώρο για έναν Ιχθύ είναι ένα προϊὀν από ένα ελληνικό brand με ιδιαίτερη ιστορία δημιουργίας και θα χαρεί όσο δεν φαντάζεσαι.