Το προϊόν που αξίζει να αποκτήσεις οπωσδήποτε φέτος το χειμώνα

Ένα από τα προβλήματα που έχω να αντιμετωπίσω λόγω της δουλειάς μου (όπως και όλες οι γυναίκες εκεί έξω που πληκτρολογούν όλη μέρα), είναι η ξηρότητα στα χέρια. Καθώς το πληκτρολόγιο είναι ένας από τους μεγαλύτερους φορείς μικροβίων και αναγκάζομαι να πλένω συνεχώς τα χέρια μου, ο συνδυασμός του νερού και των αντισηπτικών με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, είναι πραγματικά αφόρητος για τα χέρια μου.

Όμως, όσο απαραίτητη και αν ήταν ως τώρα η κρέμα χεριών για την καθημερινότητά μου, όλο τόσο είχαμε αναπτύξει μια παθολογική σχέση αγάπης-μίσους αφού όσες φόρμουλες και αν είχα δοκιμάσει οι οποίες υπόσχονταν άμεση απορρόφηση, πάντα με άφηναν με το αίσθημα του ανικανοποίητου.

Μέχρι που γνώρισα μια από τις καλύτερες του είδους του.

Hand Cream for Dry, Chapped Skin. Youth Lab.

Η νέα κρέμα χεριών της Youth Lab. είναι μια πραγματική αποκάλυψη. Έχει πλούσιαα υφή και προσφέρει άμεση ανακούφιση, θρέψη και εντατική ενυδάτωση μακράς διάρκειας έως και 48 ώρες! Απορροφάται πραγματικά άμεσα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ενώ μειώνει τα σημάδια γήρανσης στα χέρια, χαρίζοντάς τους νεανικότερη όψη.

Για αυτό, ευθύνεται ένα μίγμα βιομιμητικών λιπιδίων, ανάλογο της σύστασης των λιπιδίων της επιδερμίδας & φυτικών ελαίων που επιδιορθώνουν το φραγμό της κεράτινης στοιβάδας. Στα τεράστια plus είναι το άρωμά της το οποίο μυρίζει γιασεμί, ακακία, βανίλια και εσπεριδοειδή και είναι το αγαπημένο που έχω μυρίσει ως τώρα σε κρέμα χεριών.

Well Done για ακόμη μια φορά Youth Lab. Δες το προϊόν εδώ 

shares