Το femfresh μας έκανε έκπληξη! (video)

Βρίσκεσαι στο γραφείο και κοιτάς το ρολόι ανυπομονώντας να περάσει η ώρα (καλά δεν είσαι και κολλημένη πάνω στους δείκτες, αλλά στήνω το mood τώρα) και ξαφνικά σου κάνει επίσκεψη- έκπληξη ο διεθνούς φήμης Στέλιος Νιάκαρης, με μια αγκαλιά λουλούδια και ένα υπέροχο δώρο από το femfresh!

Τι κάνεις:

α) Λιποθυμάς λίγο.

β)Λιποθυμάς πολύ.

γ)Όλα τα παραπάνω. :p 

output_y7982q

Το femfresh, είναι εδώ για να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες σου, με τον πιο απαλό τρόπο που σέβεται το δέρμα σου.

Δεν θα χρησιμοποιούσες σαμπουάν μαλλιών στο πρόσωπό σου, σωστά; Ούτε αφρό καθαρισμού προσώπου στα μαλλιά σου. Τότε γιατί χρησιμοποιείς το ίδιο αφρόλουτρο για όλο το σώμα και στην ευαίσθητη περιοχή σου; 

Fact: Η κάθε περιοχή του σώματός σου, έχει διαφορετικό PH, διαφορετικές ανάγκες και διαφορετική έκθεση σε ρύπους του περιβάλλοντος, νεκρά κύτταρα κ.α. Ένα αφρόλουτρο για όλο το σώμα, όντως μπορεί να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από όλες τις περιοχές του σώματός σου, δεν μπορεί να διασφαλίσει όμως ότι δεν θα διαταράξει το PH, της ευαίσθητης περιοχής σου, ότι δεν θα σου δημιουργήσει ξηρότητα ή αλλεργία! 

Τα femfresh, έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για αυτό το σκοπό. Φροντίζουν την ευαίσθητη περιοχή καθώς η σύνθεσή τους σέβεται το δέρμα σου και έχει καταπραϋντικές ιδιότητες, χαρίζοντας αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Επιπλέον εκτός από τα υγρά καθαρισμού της σειράς, διαθέτουν και υγρά μαντηλάκια ώστε να τα έχεις μαζί σου όλη την ημέρα, όπου και αν βρεθείς. 

Όπως θα δεις και στο βίντεο, η κάθε κοπέλα παρέλαβε διαφορετικό πακέτο, σύμφωνα με τις δικές τις ανάγκες και τη δική της ιδιαίτερη καθημερινότητα.

Η Τζένη Μελιτά, η Μαντώ Γαστεράτου, η Δανάη, η Γεωργία και εγώ, μοιραζόμαστε το ίδιο μυστικό. Τα femfresh. 😉 

Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και όπως λέει και το femfresh (και ο Στέλιος βεβαίως),  μη ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου! 

 

shares