Υποστήριξε και εσύ τους "Γιατρούς χωρίς Σύνορα" μέσα από το #MissBlouBlouShop

Υποστήριξε και εσύ τους "Γιατρούς χωρίς Σύνορα" μέσα από το #MissBlouBlouShop

H αλήθεια είναι πως θα μπορούσε κάποιος να πει, ότι αυτός ο κόσμος έχει γίνει αρκετά “άσχημος”, με όλα τα δεινά που συμβαίνουν αδιάκοπα τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως με θύματα απλούς, καθημερινούς ανθρώπους. Αν υπάρχει κάτι που ομορφαίνει αυτό τον κόσμο, αυτό είναι η καλοσύνη.

Η καλοσύνη, έχει πολλές μορφές και πολλές επιπλέον ονομασίες. Δεν γνωρίζει σύνορα,δεν γνωρίζει διακρίσεις και δεν αφήνει κανένα φράχτη να τη σταματήσει από το να πραγματοποιήσει το έργο της: την βοήθεια σε οποιον την έχει ανάγκη.

Η καλοσύνη, έχει τη μορφή της μαίας, που μέσα στα χαλάσματα εναπομείναντος βομβαρδισμένου νοσοκομείου, αδιάκοπα βοηθά τη νέα ζωή να γεννηθεί. Έχει τη μορφή των γιατρών που εμβολιάζουν κατά της χολέρας στη Ζάμπια. Καλοσύνη, είναι οι θαραλλέοι γιατροί στην Υεμένη, που περιέθαλψαν περισσότερους από 32.000 ασθενείς εν μέσω πολέμου.

Η καλοσύνη, έχει και τη δική σου μορφή, κάθε φορά που επιλέγεις να υποστηρίξεις μέσω δωρεάς τους ανθρώπους που ρισκάρουν τη ζωή τους για να βοηθήσουν όσους το έχουν ανάγκη.

Το #MissBlouBlouShop με πολλή αγάπη, στηρίζει έμπρακτα τους “Γιατρούς χωρίς Σύνορα” δημιουργώντας την καμπάνια #kalosinixorissunora μέσω του eshop μας με δύο τρόπους:

1) Προσφέροντας για όλο το Δεκέμβριο 2017, για κάθε προϊόν ανεξαρτήτου αξίας που πωλείται, 0.20€. *

2) Προσφέροντας όλο το κέρδος από την πώληση των, ειδικά για την ενέργεια, σχεδιασμένων αρωματικών, χειροποίητων κεριών.**

Λίγα λόγια για τους “Γιατρούς χωρίς Σύνορα”

  • Oι  ̔Γιατροι Χωρίς Σύνορα, είναι μια διεθνής ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση που σώζει
  • ζωές σε περισσότερες από 65 χώρες σε όλο τον κόσμο, η οποία φροντίζει περισσότερους
  • από 9εκ ασθενείς κάθε χρόνο.
  • Βρίσκονται στο πλάι των ασθενών όπου υπάρχει πόλεμος, ρισκάροντας τη ζωή τους.
  • Δεν διαχωρίζουν τους ασθενείς με βάση το φύλο, τη θρησκεία, τις πολιτικές απόψεις, την καταγωγή.
  • Δεν τους σταματά κανένα σύνορο. Παρέχουν ιατρική και ανθρωπιστική φροντίδα σε πρόσφυγες, μετανάστες και εσωτερικά εκτοπισμένους σε όλο τον κόσμο.
  • Στηρίζονται αποκλειστικά σε δωρητές. Δεν χρηματοδοτούνται από κανένα δημόσιο ή κρατικό φορέα. Ακόμη και η πιο μικρή δωρεά από εσένα έχει αξία. Ακόμη 5€, πιάνουν τόπο.
  • Σώζουν ζωές ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη.
  • Ερχονται σε αντιπαράθεση με κυβερνήσεις και εταιρίες όταν αποκλείουν ανθρώπους από την ιατρική περίθαλψη.

Με ποιους τρόπους μπορείς να βοηθήσεις:

1)Κάνοντας τις αγορές σου στο #MissBlouBlouShop και συμβάλλοντας με 0.20€ ανά πώληση ή αγοράζοντας τα ειδικά κατασκευασμένα κεριά που προσφέρουμε όλο το ποσό κέρδους για την ενίσχυση του οργανισμού.

2) Αγοράζοντας ένα “δώρο” από την επίσημη ιστοσελίδα των Γιατρών χωρίς Σύνορα. Το “δώρο” είναι ανθρωπιστικής βοήθειας και πηγαίνει κατευθείαν σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Δες περισσότερα εδώ https://www.msfgifts.gr/gift-purchase

3)Κάνοντας απευθείας δωρεά με απόλυτη ασφάλεια, στους λογαριασμούς τους (ξεκινάνε και με πολύ μικρό ποσό). Μπορείς να δεις περισσότερα εδώ: https://msf.gr/support/donation

Βοήθησέ μας και εσύ να μοιράσουμε το μήνυμα #kalosinixorissunora ώστε να ευαισθητοποιήσουμε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορούμε για τις δράσεις του οργανισμού! Ακόμη και ένα μικρό post από εσένα, με το hashtag #kalosinixorissunora είναι αρκετό!

Κάνε το πιο όμορφο δώρο στους αγαπημένους φέτος τις γιορτές! Πρόσφερέ τους ένα κερί, με πραγματική “ομορφιά”!

*Για κάθε προϊόν που πωλείται από το eshop μας, εμείς προσφέρουμε 0.20€ στους Γιατρους χωρίς Σύνορα. Η ενέργεια, αφορά όλα τα πρϊόντα, ανεξαρτήτως είδους ή αξίας.

**Τα κεριά, είναι εμπνευσμένα από το #MissBlouBlouShop και την υλοποίησή τους έχει αναλάβει η deigner-artist AMI.V. H διάθεσή τους γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας μας και μόνο για την ενέργεια #kalosinixorissunora .Η ενέργεια, αφορά στους κωδικούς: MBK001 και MBK002, ενώ αναγνωρίζονται και με το χαρακτηριστικό εικονίδιο στην φωτογραφία αλλά και περιγραφή του προϊόντος. Σε περίπτωση έλλειψης αποθέματος, οι μυρωδιές των κεριών, ενδέχεται να αλλάξουν κατόπιν αναπροσαρμογής της περιγραφής του προϊόντος. Τα κεριά είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα στην Ελλάδα με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.