Φάκελος: Συμπληρώματα διατροφής,Oriflame

Τα τελευταία χρόνια, τα συμπληρώματα διατροφής και η πρωτεϊνη, έχουν μπει δυναμικά στις συζητήσεις όχι μόνο των επαγγελματιών αθλητών, αλλά και ανθρώπων με λιγότερο αθλητικό lifestyle, σε ένα γενικότερο πλαίσιο ευ ζήν το οποίο καλώς και αρχίζουμε και υιοθετούμε.

Καθώς οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας έχουν γίνει πολύ απαιτητικοί και καλούμαστε να στριμώξουμε στο 24ωρό μας πολλές δραστηριότητες, αντί να βάλουμε τις προτεραιότητές μας σε σειρά, αμελούμε το πιο σημαντικό… την αναντικατάστατη θρεπτική αξία του κάθε γεύματός μας με αποτέλεσμα να παραμερίζουμε τις διατροφικές μας ανάγκες και να ξεχνάμε γεύματα!

Για όσες εκεί έξω, η ενέργεια έχει αρχίσει και δεν σας φτάνει, υπάρχουν διάφορα συμπληρώματα διατροφής που προσθέτουν στον οργανισμό μας όλα όσα χάνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η επιλογή της σωστής και ασφαλούς εταιρείας, δεν είναι μικρή υπόθεση καθώς πάντα χρειαζόμαστε την αξιοπιστία ενός brand που εμπιστευόμαστε.

Η Oriflame, με εισέρχεται δυναμικά στον χώρο του wellness με διάφορα προϊόντα, όπως συμπληρώματα διατροφής και συμπληρώματα πρωτεΐνης.

Σύμφωνα με μελέτες, η πρόσληψη βιταμινών, θωρακίζει τον οργανισμό μας από τη δημιουργία ελεύθερων ριζών βοηθώντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα με αποτέλεσμα να προστατευόμαστε από διάφορες παθήσεις. Επίσης βοηθούν στην απελευθέρωση της ενέργειας που βρίσκεται σε θρεπτικά συστατικά.

Το συμπλήρωμα διατροφής Oriflame, αποτελείται από 12 φακελάκια με την ημερήσια δόση των βιταμινών που χρειάζεσαι, ενώ είναι σχεδιασμένες ειδικά για γυναίκες. Με ένα συνδυασμό βιταμινών και μετάλλων έρχεται για να συμπληρώσει τη διατροφή σου μέσα στην ημέρα και να τονώσει τον οργανισμό σου από τις ανάγκες που προκύπτουν από το απαιτητικό σου πρόγραμμα! 

shares