10 λόγοι για να ξεκινήσεις γυμναστήριο -ΤΩΡΑ

Ας το ξεκαθαρίσουμε: ΔΕΝ είμαι ο τύπος που ξυπνάω το πρωί και αρχίζω το τρέξιμο στο πάρκο απέναντι από το σπίτι μου σαν την Jennifer Lawrence πιχι (όχι απέναντι από το σπίτι μου, απέναντι από το δικό της αυτή), ούτε είμαι ο τύπος του ανθρώπου που το μεσημέρι θα φάει σαλάτα και τη βρίσκει. Δεν είμαι καν ο τύπος που θα πει “Ε όχι είναι περασμένες 8 το βράδυ, δεν θα φάω” και επίσης δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δω μπροστά μου γλυκό και ακόμη και αν είμαι σκασμένη στο φαϊ να πω όχι.

Παρόλα αυτά, είμαι ο τύπος που κάθε Ιούνιο θυμώνω με τον εαυτό μου που δεν έκανα κάτι όλο το χειμώνα για να γυμνάσω κάπως το σώμα μου, διότι να είσαι και σαν το γάλα στην παραλία ΚΑΙ όχι στα κιλά που θέλεις, δεν είναι ωραίο. Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για τα πρότυπα που προβάλλουν τα media, περί ομορφιάς και τα λοιπά αηδιαστικά. Αναφέρομαι στην περίπτωση που θέλεις να γυμνάσεις το σώμα σου -και όχι απαραίτητα να χάσεις κιλά- για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, την υγεία σου και την ψυχολογία σου. Εγώ λοιπόν αποφάσισα να ξεκινήσω γυμναστική στο εξής, αφού κατέληξα στα παρακάτω συμπεράσματα και βασικά θέλω να μου συμπαρασταθείς!

1- Τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσεις. Έχουμε μπροστά μας δυόμιση ολόκληρους μήνες για να κάνουμε κορμί.

2- Η συχνή γυμναστική, μειώνει τους πόνους της περιόδου και βοηθά τον εγκέφαλο να εκκρίνει περισσότερη σεροτονίνη, που είναι η ουσία της “ευτυχίας”, έτσι κάθε φορά μετά τη γυμναστική σου, η διάθεσή σου είναι στα ύψη.

3- Αν δεν σου αρέσουν τα αγύμναστα μπράτσα, καλό θα ήταν να ξεκινήσεις από τώρα, μιας και όσο μεγαλώνεις θα είναι όλο και πιο δύσκολο να τα γυμνάσεις.

4-Η πιο δύσκολη είναι πάντα η αρχή. Μετά τις πρώτες 3-4 ημέρες πιασίματος, όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

5- Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από το να νιώθεις υγιής και η καλή φυσική κατάσταση, είναι κάτι που το ενισχύει.

6- Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, το sports tourism, έχει γίνει trend για τα καλά. Όλοι αυτοί που συνδυάζουν διακοπές με τη συμμετοχή τους στα αθλητικά events, κάτι ξέρουν.

7- Όταν γυμνάζεσαι, κοιμάσαι καλύτερα!

8- Σκέψου μόνο, ότι μετά τις τόσες και τόσες συμβουλές styling του Miss BlouBlou, σχεδόν για κάθε περίσταση, θα είσαι η πιο στιλάτη μέσα στο γυμναστήριο. :p

9- Η διαδικασία, της δοκιμής, διάφορων ειδών γυμναστικής, μέχρι να καταλήξεις στο ιδανικό που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σου, έχει πολλή πλάκα. Τη μία μέρα μπορεί να βρεθείς να κρέμεσαι ανάποδα από πανιά κάνοντας aerial yoga, την άλλη μπορεί να σε βρει σε ένα διάδρομο γυμναστηρίου ή να ρίχνεις γροθιές σε ένα σάκο, ποτέ δεν ξέρεις!

10-Το συναίσθημα του να πετυχαίνεις ένα στόχο, δεν συγκρίνεται με τίποτα!

Παρακάτω στο gallery, θα βρεις τα πιο stylish items για το γυμναστήριο!

Καλή μας αρχή!

  • NIKE FREE 83,90€