10 λόγοι για να παρακολουθήσεις το “What Makes You Feel Beautiful” workshop

Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος. Η καθημερινότητα μας γίνεται διαρκώς όλο και πιο απαιτητική, και μας προκαλεί να μάθουμε να χειριζόμαστε το χρόνο μας όλο και πιο “έξυπνα” και ευέλικτα.

Το “What Makes You Feel Beautiful” workshop, ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα workshop με ένα ειδος θεραπείας που εμφανίστηκε στη χώρα μας, αποτελεί μια μικρή αλλά μακροχρόνια επένδυση στον εαυτό σου. Από όταν άρχισα να ασχολούμαι ως θεραπευόμενη με την Χρωματοθεραπεία και βλέποντας την αλλαγή στον εαυτό μου πρώτα, την οποία επισημάνετε καθημερινά πολλές από εσάς με τόσο γλυκά λόγια, έβαλα στόχο να μεταδώσω όλη αυτή τη γνώση προς εσένα και να βοηθήσω όσες περισσότερες γυναίκες μπορώ να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που τόσο αξίζουν.  Ετοιμάζουμε ένα από τα πιο fun workshops! 

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται το “What Makes You Feel Beautiful” workshop; Γιατί να το παρακολουθήσεις; Κάνει για εσένα; Το workshop είναι ιδανικό για εσένα αν: 

  1. Θέλεις να αποδεσμευτείς ψυχολογικά από όλα όσα σε κρατάνε πίσω από το να γίνεις η καλύτερη και πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου. 
  2. Θέλεις να μάθεις όλα τα νέα hair trends και να σου περιποιηθούν τα μαλλιά οι experts της Wella, με τα πιο τέλεια looks που θα δημιουργήσουν με τα ghd tools. 
  3. Αισθάνεσαι ότι υπάρχουν ζητήματα για τα οποία θέλεις να ακολουθήσεις ένα πιο ωφέλιμο τρόπο σκέψης αλλά δεν γνωρίζεις τον τρόπο. 
  4. Αισθάνεσαι ότι θα μπορούσες να έχεις υψηλότερη αυτοπεποίθηση αλλά δεν γνωρίζεις πώς να το πετύχεις. 
  5. Θέλεις να βιώσεις μια εμπειρία με τα χρώματα η οποία είναι εντελώς διαφορετική από όσα έχεις βιώσει ως τώρα, γνωρίζοντας από τους πρώτους ανθρώπους στην Ελλάδα αυτή την πρωτοποριακή εμπειρία θεραπείας. 
  6. Θέλεις να ενισχύσεις το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, αφού με την αγορά κάθε εισιτηριού, ένα μέρος διατίθεται για την ενίσχυση του οργανισμού. 
  7. Λατρεύεις το καλό κρασί, τις όμορφες παρέες και τις αληθινές ιστορίες. 
  8. Νιώθεις πίεση στην καθημερινότητά σου και χρειάζεσαι τρόπους για να αποφορτιστείς. 
  9. Θέλεις να κάνεις ένα νέο βήμα στη ζωή σου και ο φόβος, το άγχος, η ανασφάλεια σου προκαλούν εμπόδια από το να πιστέψεις στον εαυτό σου. 
  10. Θέλεις την πιο τέλεια goodie bag με δώρα ομορφιάς επιλεγμένα ειδικά από εμένα για εσένα! 

Αν σε όλα τα παραπάνω η απάντηση είναι ναι τότε δεν έχεις παρά να κατοχυρώσεις τη θέση σου αποκτώντας το εισιτήριό σου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Η καταβολή της πληρωμής γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό, ενώ κατόπιν της αγοράς, λαμβάνεις επιβεβαιωτικό email με τα στοιχεία του εισιτηρίου σου και περισσότερες πληροφορίες για το event.

Μπορείς να αποκτήσεις το εισιτήριό σου στο viva.gr εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες: info@missbloublou.com 

shares