3 μυστικά για να κρατάει το άρωμα σου περισσότερο

Το άρωμα μας είναι πάντα η τελευταία πινελιά στην εμφάνισή μας, χαρίζοντάς μας μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Η μυρωδάτη αίσθηση κατά τη διάρκεια της ημέρας μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και τονώνει τη διάθεσή μας.

Πολλές φορές όμως, το άρωμά μας δεν διακρεί όσο θα θέλαμε. Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό;

1.Βαζελίνη

Τα σημεία μέτρησης των σφυγμών μας είναι ιδανικά για την εφαρμογή αρώματος καθώς είναι πιο ευαίσθητα στην αλλαγή θερμοκρασίας του σώματος. Όμως, για να είστε σίγουρες ότι το άρωμά σας δεν θα εξατμιστεί αμέσως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγη βαζελίνη πριν την εφαρμογή του αρώματος καθώς αυτό θα το αποτρέψει από το να εξατμιστεί αμέσως.

2.Ενυδατωθείτε

Το ενυδατωμένο δέρμα είναι ιδανικό για την εφαρμογή αρώματος ειδικά όταν η επιδερμίδα είναι νωπή.  Για πιο έντονο αποτέλεσμα ψεκάστε και τα ρούχα σας ελαφρώς με το άρωμα, ώστε να παραμείνει πάνω σας όλη την ημέρα.

3.Αποθηκεύστε τα αρώματά σας σωστά

Η ζέστη και η υγρασία του μπάνιου κάνουν τα έλαια που περιέχει να εξατμίζονται. Το ίδιο συμβαίνει και όταν τα μπουκαλάκια εκτίθενται σε πολύ φωτεινό περιβάλλον αφού ο ήλιος κάνει ακριβώς την ίδια ζημιά. Αποθηκεύστε τα αρώματά σας μέσα στην αρχική τους συσκευασία όταν δεν τα χρησιμοποιείτε και αποφύγετε ως χώρο αποθήκευσης το ντουλαπάκι του μπάνιου.

shares