3 παλέτες μακιγιάζ για αρχάριες

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο που δεν προλαβαίνουμε να βαρεθούμε τη μια παλέτα μακιγιάζ και μια καινούρια έχει κάνει την εμφάνισή της. Οι παλέτες σκιών είναι αντικείμενο λατρείας για τις makeup addicts και όχι μόνο αφού εκτός από πολύ πρακτικές για το καθημερινό μας μακιγιάζ μας χαρίζουν και μερικά από τα πιο εντυπωσιακά looks.

Όμως για γυναίκες που δεν είναι τόσο εξοικειωμένες με αυτού του είδους τα προϊόντα, η επιλογή της ιδανικής παλέτας για να ξεκινησεις τη συλλογή σου μπορεί να είναι ένα δύσκολο task. Αν είσαι αρχάρια και θέλεις να ξεκινήσεις τη δική σου συλλογή και μαζί με αυτό να εξασκήσεις και τις ικανότητές σου στο μακιγιάζ, έψαξα, δοκίμασα και σου παρουσιάζω τις παλέτες που είναι ιδανικές για να θέσουν τις βάσεις ώστε να ξεκινήσεις. 

Warm Neutrals Ultimate Shadow Palette, Nyx Professional Makeup

Δεκέξι ζεστές αποχρώσεις από τις πιο βασικές μέχρι μεταλλιζέ για να δημιουργήσεις από τα πιο “βολικά” looks μέχρι τα πιο σαγηνευτικά smokey eyes. Ζεστές κοραλλί αποχρώσεις, κεραμιδί, καφέ, χρυσά και rosegold είναι μια πολύ καλή αρχή για να ξεκινήσεις τους πειραματισμούς σου. 

Ultimate Basics Eyeshadow Palette, Urban Decay

Aν σου αρέσουν τα απαλά καθημερινά makeup looks αυτή η παλέτα είναι ό,τι χρειάζεσαι. Με αποχρώσεις του καφέ, του σάπιου μήλου και ένα “έξυπνο” γκρι θα σε βοηθήσουν πολύ στο blending ώστε να δημιουργήσεις το απόλυτο φυσικό μακιγιάζ. 

Urban Decay Born to One

Αυτή η παλέτα είναι για εσένα που θέλεις να τα έχεις όλα σε ένα. Αν είσαι μισό βήμα πιο μπροστά από το επίπεδο των “αρχαρίων” και θέλεις να πειραματίζεσαι λίγο περισσότερο με τα χρώματα στα βλεφαρά σου, αυτή η παλέτα εμπνευσμένη από τα ταξίδια είναι μια πολύ καλή αρχή για να ξεκινήσεις.