5 αγαπημένες μου μάσκαρα κάτω από 10€

Βρείτε μου μια γυναίκα που δεν λατρεύει τις μάσκαρα και πραγματικά θα μείνω για πρώτη φορά στη ζωή μου άφωνη. Όλες μας θέλουμε σαγηνευτικό βλέμμα με έντονες βλεφαρίδες και αψεγάδιαστο μακιγιάζ. Όλες μας αναζητάμε αυτό το τέλειο προϊόν που θα κάνει τις βλεφαρίδες μας καμπυλωτές, που θα χαρίσει μήκος αλλά θα έχει και πυκνό χρώμα.

Η ανακάλυψη της τέλειας μάσκαρα όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση  

Είναι δύσκολο για ένα προϊόν να συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουμε γιατί πολλές φορές εκτός από σύστασή του, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και το αντίστοιχο βουρτσάκι. Για παράδειγμα, τα πλαστικά βουρτσάκια που μιμούνται το σχήμα της χτένας, χαρίζουν μάκρος αλλά όχι όγκο. Αντίθετα, τα καμπυλωτά βουρτσάκια, είναι ιδανικά για να χαρίζουν όγκο.

Αναμφισβήτητα οι περισσότερες μάσκαρα των high end brands είναι εξαιρετικές σε ποιότητα τις περισσότερες φορές, αφού άλλωστε αυτή είναι η δουλειά τους. Τι γίνεται όμως με τις πιο οικονομικές μάσκαρα; Υπάρχουν εκεί έξω προϊόντα σε οικονομικές τιμές, τα οποία να είναι αξιοπρεπή;

Φυσικά και υπάρχουν! Μέσα από την εμπειρία μου ως blogger έχω δοκιμάσει πολλές μάσκαρα και έχω καταλήξει στα προϊόντα τα οποία κατά τη γνώμη μου είναι πραγματικό value for money. Αυτά τα προϊόντα έχουν πολύ καλή εως άριστη απόδοση ενώ η τιμή τους είναι τέτοια που σου επιτρέπει να τα αγοράζεις δύο δύο για να μη ξεμείνεις.

Δες παρακάτω τις μάσκαρα περίπου στα 10€ (λίγο κάτω λίγο πάνω) που δοκίμασα και προτιμώ αρκετά συχνά. 

Baby Doll, Mega Volume L’Oreal Paris

απόκτησέ την εδώ 

 

Worth the Hype, Nyx

απόκτησέ την εδώ 

Colossal Big Shot Mascara, Maybelline 

απόκτησέ την εδώ 

SuperLucious Mascara, Nyx 

απόκτησέ την εδώ 

Super Volume Mascara, Erre Due 

απόκτησέ την εδώ 

 

shares