Απίθανα δώρα για εσένα στο What Makes You Feel Beautiful workshop

To What Makes You Feel Beautiful workshop έχει σκοπό να σε βοηθήσει να κατανοήσεις τους λόγους για τους οποίους δεν έχεις επιτρέψει ακόμη στον εαυτό σου να κατακτήσει όλα όσα ονειρεύεσαι. Αυτό θα επιτευχθεί με δύο τρόπους. Ο ένας είναι ο πιο δημιουργικός από μέρους μας και αφορά σε όλη την πληροφορία που θα σου μεταδώσουμε ώστε να αποκτήσεις πλήρη συνείδηση του εαυτού σου και των αιτιών που δεν σου επιτρέπεις ασυνείδητα να κατακτήσεις με πάθος τη ζωή σου. Να τη ζήσεις στο έπακρο. Να νιώσεις ότι πραγματικά αξίζεις όλα τα καλά και να δεις όλους τους τρόπους για τους οποίους έχεις απόλυτο δικαίωμα να έχεις υψηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.

Κλείσε το εισιτήριό σου για το What Makes You Feel Beautiful Workshop στο viva.gr εδώ

Ο δεύτερος τρόπος που θα επιτευχθούν τα παραπάνω, απαιτεί δημιουργικότητα από εσένα. Φεύγοντας από το workshop, θα πάρεις μαζί σου δύο απίθανες τσάντες με δώρα. Αυτά είναι τα δικά σου εργαλεία για να μπορέσεις να εφαρμόσεις σε πρακτικό επίπεδο (εκτός από το πνευματικό το οποίο θα μάθεις με όλη την πληροφορία) όλους τους τρόπους που μπορούν να σου προσφέρουν μια πιο χαρούμενη καθημερινότητα γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Οι δύο βασικοί άξονες του workshop, το “All things Detox by bioten” και το βιωματικό παιχνίδι Χρωματοθεραπείας “Color is The Answer” by OPI, θα φροντίσουν ώστε να πάρεις μαζί σου όλη τη χαρά της ημέρας.

Η νέα σειρά bioten Detox έχει δημιουργηθεί ειδικά για τα κορίτσια της πόλης. Στο “All things Detox by bioten” θα μάθουμε το πως να μπλοκάρουμε με έξυπνους τρόπους οτιδήποτε τοξικό προσπαθεί να εισέλθει στον οργανισμό μας είτε αυτό αφορά σε φοβίες και σκέψεις είτε σε μόλυνση πουεπιβαρύνει την επιδερμίδα μας. Σκοπός του session είναι να σε εφοδιάσει με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ακτινοβολείς αυτοπεποίθηση. Η bioten σου ετοιμάζει την πιο τέλεια goodie bag με προϊόντα από τη νέα σειρά bioten Detox για να είσαι από τις πρώτες που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα οφέλη της. 

Στο παιχνίδι Χρωματοθεραπείας “Color is The Answer” by OPI θα μάθουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να χρησιμοποιούμε τη γλώσσα των χρωμάτων για να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι χρωματοθεραπείας, με σκοπό να φέρει το άτομο πιο κοντά στον εαυτό του και να απελευθερώσει όλα όσα το κρατάνε από το να εκφράζει τη μοναδικότητά του με τον πιο forward thinking τρόπο. Μαζί μας η OPI, ένα brand που “μιλά τη γλώσσα των χρωμάτων” και που αποτελεί σημαντικό παράγοντα ώστε η κάθε μας εμφάνιση να εκφράζει τη διάθεσή μας με τέλεια άκρα. Φεύγοντας θα πάρεις μαζί σου βερνίκια από τη νέα σειρά OPI Tokyo Collection, τα οποία θα βλέπεις πια με άλλο μάτι αφού θα κατανοήσεις ότι μπορούν να αποτελέσουν σπουδαία “εργαλεία” για την προσωπική μας ευτυχία μέσω της χρήσης των χρωμάτων. Θα έχεις την ευκαιρία να πειραματιστείς στο σπίτι σου με τα χρώματα αφού θα έχεις κατανοήσει ήδη τη “γλώσσα” τους, ώστε διαπιστώσεις και η ίδια την επίδρασή τους στην καθημερινότητά σου!

Κλείσε το εισιτήριό σου για το What Makes You Feel Beautiful Workshop στο viva.gr εδώ

Δωροεπιταγή αξίας 100€ από τα Baya.fit. 

Το Baya Fit, θα είναι μαζί μας, με playful στιλιστικούς συνδυασμούς για να γνωρίσεις την πιο δυναμική πλευρά του εαυτού σου, να δοκιμάσεις τα δικά σου athleisure looks και ίσως να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει μια δωροεπιταγή αξίας 100€ για αγορές BAYA.

Οι θέσεις για το “What Makes You Feel Beautiful” workshop είναι περιορισμένες και απαιτείται προκράτηση μέσω του viva.gr εδώ, μέρος του ποσού των εισιτηρίων διατίθεται για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 15€. 

shares