Η Ariana Grande έκανε το επόμενο κούρεμα που θα ζητήσεις από τον κομμωτή σου

Μπορεί η 25χρονη pop star να έχει γίνει (ακόμη πιο) διάσημη με το signature, μακρύ ponytail της, όμως από ότι φαίνεται ήρθε η ώρα για να κάνει μια σημαντική αλλαγή. Η Ariana είχε δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι τα κατακόκκινα μαλλιά της για τις ανάγκες του ρόλου της στο Nickelodeon της είχαν στοιχίσει την υγεία των μαλλιών της.

Μάλιστα, τα μαλλιά της είχαν καταστραφεί σε τέτοιο βαθμό, που αποτέλεσαν την πραγματική αιτία για τη δημιουργία του ψηλού ponytail αφού όπως είχε πει λίγα χρόνια πριν, τα μαλλιά της ήταν σε τόσο κακή κατάσταση όταν τα άφηνε κάτω που δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει έτσι.

Όμως μετά από 4 χρόνια προσπάθειας, υπομονής και φροντίδας, η Ariana αποφάσισε να εγκαταλείψει την αλογοουρά της και μπορεί πλέον να χαίρεται τα φυσικά μαλλιά της, αφού σε πρόσφατη φωτογραφία της που δημοσίευσε στο Instagram, εμφανίζεται με ένα μακρύ, κομψό καρέ. 

Κάπου εδώ, θα θέλαμε να σας τονίσουμε πόσο σημαντική είναι η υγεία των μαλλιών μας και πόσο πολύ πρέπει να τα προσέχουμε και να μη τα ταλαιπωρούμε άσκοπα, καθώς κάποιες φορές το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ καταστροφικότερο από όσο θα περιμέναμε.

Good job Ariana! We love your hair! 

shares