Ένα beauty tip για τις γυναίκες που αγαπούν την πόλη

Η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη ένταση και πάθος, όπως ακριβώς είσαι και εσύ. Κάπου ανάμεσα στα urban στενά της πόλης, εκεί που κλείνεις το μάτι στο φλερτ, εκεί που τρέχεις να προλάβεις να είσαι στην ώρα σου και κάπου ανάμεσα στα χτυποκάρδια σου που συντονίζονται με τον παλμό της Αθήνας, κρύβονται όλα όσα σε κάνουν χαρούμενη αλλά και όσα βλάπτουν την επιδερμίδα σου.

Το καυσαέριο, η σκόνη, οι ρύποι, το στρες, οι ελεύθερες ρίζες (μόρια του αέρα που έχουν εγκλωβίσει μολυσματικούς παράγοντες, οι οποίοι λόγω μεγέθους διαπερνούν τους πόρους της επιδερμίδας) βλάπτουν την επιδερμίδα μας προκαλώντας δυσάρεστες συνέπειες.

Η νέα σειρά bioten Detox, έρχεται για να καταπολεμήσει όλα όσα βλάπτουν το δέρμα μας λόγω της περιβαλλοντικής μόλυνσης, λειτουργώντας ως ασπίδα προστασίας. Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Detox αποτελείται από κρέμα ημέρας και νύχτας, νερό καθαρισμού, gel καθαρισμού και μάσκα προσώπου. Είναι εμπλουτισμένη με ενεργό άνθρακα, ένα συστατικό καθόλου τυχαίο καθώς δρα σα μαγνήτης παγιδεύοντας τους ρύπους. Ο άνθρακας είναι γνωστός για τις στυπτικές ιδιότητές του, ενώ εξυγιαίνει το δέρμα, αποφράσσει τους πόρους χαρίζοντας καθαρισμό σε βάθος, ενώ προσφέρει φυσική λάμψη στο δέρμα. Η μοναδική σύνθεση της σειράς Detox περιλαμβάνει επίσης το βραβευμένο και καινοτόμο συστατικό Pollu Block το οποίο δρα σε πολλαπλά επίπεδα για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Η σειρά detox είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, δεν περιέχει parabens, paraffin & χρωστικές, ενώ η σύσταση των προϊόντων είναι κατά 80% τουλάχιστον φυσικής προέλευσης

Κλείσε το εισιτήριό σου για το What Makes You Feel Beautiful Workshop στο viva.gr εδώ

Η αγαπημένη στιγμή της εβδομάδας μου είναι όταν αφιερώνω λίγα λεπτά να κάνω αποτοξίνωση σκέψεων και επιδερμίδας: βολεύομαι στην πολυθρόνα κλείνοντας τα μάτια και ακούγοντας την αγαπημένη μου μουσική. Παράλληλα έχω εφαρμόσει στο πρόσωπό μου τη μάσκα προσώπου Detox bioten και όσο περιμένω να δράσει, αδειάζω τις σκέψεις μου από οτιδήποτε τοξικό ακριβώς όπως κάνει παράλληλα η μάσκα για την επιδερμίδα μου. Την αφαιρώ απαλά και πραγματικά αισθάνομαι άλλος άνθρωπος σε σώμα και πνεύμα. 

Στο “What Makes You Feel Beautiful” workshop, θα μάθουμε παρέα τεχνικές χαλάρωσης και αποτοξίνωσης του νου και της επιδερμίδας, στο All things Detox workshop by bioten.

Μαθαίνουμε το πως να μπλοκάρουμε με έξυπνους τρόπους οτιδήποτε τοξικό προσπαθεί να εισέλθει στον οργανισμό μας είτε αυτό αφορά σε φοβίες και σκέψεις είτε σε μόλυνση πουεπιβαρύνει την επιδερμίδα μας. Σκοπός του session είναι να σε εφοδιάσει με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να ακτινοβολείς αυτοπεποίθηση μερικά από τα οποία θα πάρεις μαζί σου στην πιο τέλεια goodie bag. 

Οι θέσεις για το “What Makes You Feel Beautiful” workshop είναι περιορισμένες και απαιτείται προκράτηση μέσω του viva.gr εδώ, μέρος του ποσού των εισιτηρίων διατίθεται για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. Βρες περισσότερες πληροφορίες για το workshop εδώ. 

 

shares