Με αυτό το τρικ δεν θα “σπάει” το concealer κάτω από τα μάτια

Πολλές ώρες αναζήτησης για το ιδανικό concealer για την περιοχή των ματιών, μπορούν να πάνε στράφι αν μετά από λίγες ώρες αρχίζει να “σπάει” και να δημιουργεί γραμμές. Οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια, είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα την οποία δεν μπορούμε να αποφύγουμε καθώς αργά ή γρήγορα (ευχόμαστε αργάααα αργά) κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Μέσα σε όλο το χαμό της αυπνίας, του τρεξίματος, των αισθηματικών που ψάχνουν λύση κάπου λυγίζει και αυτή η επιδερμίδα τι να κάνεις. Όμως η απογοήτευση που αισθάνεσαι όταν το ιδανικό concealer σε “προδίδει” δεν συγκρίνεται. Γι αυτό, έχουμε ξεσηκώσει ένα tip από τους ειδικούς.

Αυτό δεν είναι άλλο από τη χρήση της μπατονέτας. Η ταπεινή μπατονέτα μπορεί να αποβεί σωτήρια για το concealer σου αρκεί, αφού το εφαρμόσεις, να τη χρησιμοποιήσεις για να το απλώσεις καλύτερα πάνω στο σημείο που βρίσκονται οι ρυτίδες. Πιέζοντας ελαφρά την περιοχή, το concealer εισχωρεί μέσα στη ρυτίδα και έτσι γλιτώνεις για πολλή περισσότερη ώρα τη δυσάρεστη εμφάνιση του σπασίματος.