CUT MY HAIR!

Whip my hair Back and Forth.

Τα μαλλιά, δεν είναι μόνο σημαντικό στοιχείο της αυτοπεποίθησης αλλά και του στιλ μιας γυναίκας. Στην δική μου την περίπτωση αποτελούν κάτι ακόμη, πολύ σημαντικό… τα μαλλιά μου είναι και εργαλείο της δουλειάς μου.

Η αλήθεια είναι ότι έχω αλλάξει άπειρα κομμωτήρια. Μέχρι τώρα δεν μπορούσα να βρω το ιδανικό για μένα ρε παιδάκι μου. Εκτός αυτού θεωρούσα ότι οι κομμωτές/τριες, έχουν πρόβλημα με το… μέγεθος. :p Τι εννοώ; Τους λες κόψε μου λίγο την ψαλίδα ή πάρε μου τα μαλλιά 1-2 πόντους και καταλήγεις με το μισό μαλλί στο πάτωμα. Άσε δε, που από αισθητικής πλευράς, όποιος μου προτείνει το πλατινέ ως επιλογή, σηκώνομαι επι τόπου και φεύγω.

Εντάξει, για λόγους έλλειψης χρόνου, είθισται να διαλέγουμε ένα κομμωτήριο κοντά στην περιοχή που μένουμε ή κοντά στην δουλειά μας όμως τι να το κάνω να γλιτώνω χρόνο από τις μετακινήσεις μου και να πληρώνω υπηρεσίες, οι οποίες δεν με ευχαριστούν. Στη δική μου περίσταση δεν δίστασα να φτάσω μέχρι το Χαλάνδρι για να βρω το δικό μου ιδανικό. Και το βρήκα το Cut My Hair!

Το Cut My Hair, είναι κοντά στο μετρό του Χαλανδρίου και αν δεν οδηγείς, έχει εύκολη πρόσβαση με τα ΜΜΜ. Ο industrial grey χώρος με λίγα natural green splashes του κήπου, σε συνδυασμό με dark ξύλινες λεπτομέρειες, σε κάνει να νιώθεις περιέργως άνετα, ενώ περιμένοντας το ραντεβού σου, μπορείς να ξεφυλλίσεις ένα από τα πολλά περιοδικά και coffee table books μόδας ή να πιείς το τσάι σου (αν καταφέρεις να διαλέξεις δηλαδή, από όλες τις γεύσεις που έχει).

Οι άρτια εκπαιδευμένοι κομμωτές, είναι πρόθυμοι για να συζητήσετε τις ιδέες σου για το νέο σου κούρεμα και να σου προτείνουν διάφορες παραλλαγές- αν χρειάζεται-που να είναι πιο κοντά στο στιλ και τις ανάγκες σου ενώ οι colorists θα σου πουν ποια απόχρωση ταιριάζει περισσότερο στο χρώμα του δέρματός σου, ποια είναι τα νέα color hair trends και πως μπορείς να τα προσαρμόσεις στα δικά σου μαλλιά, χωρίς να επιβαρυνθούν από τις πολλές τεχνικές εργασίες, κοινώς, να μην τα πάρεις στο χέρι φεύγοντας.

Μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων Wella, στο Cut My Hair, μπορείς να βρεις, επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και επανόρθωσης των μαλλιών σου ώστε να παρατείνεις την αίσθηση της περιποίησης του κομμωτηρίου και στο σπίτι σου!

 

 

 

Κάτι εξίσου σημαντικό, είναι και το γεγονός ότι οι τιμές, είναι εξαιρετικά καλές, σε σχέση με την ποιότητα των υπηρεσιών που σου προσφέρουν.

Στην δική μου περίπτωση, αφού ξεφορτωθήκαμε την ψαλίδα (die die you bitch ψαλίδα), κόψαμε μακριές αφέλειες που αγκαλιάζουν τα ζυγωματικά, κάναμε ένα ήπιο και φυσικό ombre και για την τσαχπινιά προσθέσαμε λίγο βιολετί χρώμα στη μία πλευρά, που φεύγει με τα λουσίματα!

Θα ήθελα όμως να σου εκμυστηρευτώ και κάτι. Αυτό που μου έχει κάνει πραγματική εντύπωση, ήταν ότι στο party του Cut My Hair, εκτός από το ότι ο χώρος γέμισε από πελάτες Celebs και μη, όλοι είχαν να πουν έναν- και δύο και τρεις- καλό λόγο για την εξυπηρέτηση, το αποτέλεσμα και το παρεϊστικο κλίμα που επικρατεί στο κατάστημα.

 

 

 

 

Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου βέβαια, αφού σε καλωσορίζουν πάντα με ένα χαμόγελο.

Βρες το Cut My Hair στο Facebook εδώ 
Και το site τους εδώ

shares