Το ήξερες ότι πρέπει να βουρτσίζεις το σώμα σου; Το dry brushing θα το λατρέψεις

Το Dry Brushing είναι η νέα συνήθεια για την περιποίηση σώματος την οποία πρέπει να υιοθετήσεις άμεσα! Απομακρύνει τις τοξίνες, απολεπίζει, ανανεώνει τα κύτταρα, απαλύνει την επιδερμίδα και καταπολεμά την κυτταρίτιδα. 

Τι είναι όμως το Dry-Brushing;

Πρόκειται για το βούρτσισμα του σώματός μας σε στεγνή επιδερμίδα, πριν το ντους. Κάνοντας καθημερινά Dry- Brushing στην επιδερμίδα μας με μια απαλή βούρτσα με φυσική τρίχα, ενισχύουμε αισθητά την καλή όψη και υγεία του σώματος. Μέσω της επιδερμίδας αποβάλλονται σε σημαντικό βαθμό τοξίνες του οργανισμού μας και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα όργανα τα οποία συμβάλλουν στην αποτοξίνωση μας. Επιπλέον προκαλεί τον κυτταρικό μεταβολισμό μας να λειτουργήσει γρηγορότερα και να αποκαταστήσει τα νεκρά κύτταρα που δεν υπάρχουν πια στην επιδερμίδα μας, με νέα καθώς και διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα όλα τα θρεπτικά συστατικά των dry oils ή των ενυδατικών λοσιόν που θα εφαρμόσουμε, να εισχωρήσουν καλύτερα και βαθύτερα στην επιδερμίδα.

Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορεί να εξαφανίσει την κυτταρίτιδα! 

Οι ειδικοί συνιστούν το Dry-Brushing τις πρωινές ώρες αντί τις βραδινές, καθώς έχει πολύ τονωτικές ιδιότητες και βοηθά το σώμα μας να “ξυπνήσει” για τα καλά.

 

shares