Η επιδερμίδα θέλει…φυσικά την προστασία της

Mία νέα εποχή έρχεται για τη GARNIER και μαζί με αυτό, έρχονται και εξαιρετικά νέα για την επιδερμίδα σου. Είναι απολύτως λογικό να θέλεις να γνωρίζεις τα συστατικά που περιέχει η κρέμα περιποίησής σου και να είσαι σίγουρη ότι αυτά προέρχονται με τρόπο που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Είναι απολύτως λογικό επίσης, να επιθυμείς η δική σου ομορφιά να μη βλάπτει την ομορφιά του πλανήτη μας και να θέλεις να χρησιμοποιείς προϊόντα από συσκευασίες που ανακυκλώνονται και που περιέχουν συστατικά τα οποία έχουν συλλεχθεί από τη γη με τρόπο που δεν την επιβαρύνει. Ζητάς πολλά αν μέσα σε όλα αυτά θέλεις τα προϊόντα που ζητάς να είναι και επιδραστικά για την επιδερμίδα σου ομορφαίνοντάς τη; 

Από φέτος η GARNIER συνεχίζει να χρησιμοποιεί πιο ενταντικά συστατικά εμπνευσμένα από τη φύση, δημιουργώντας μια νέα βιολογική σειρά η οποία διαθέτει όλες τις επίσημες πιστοποιήσεις.  

Η GARNIER BIO , είναι μια νέα σειρά από πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες, εμπνευσμένη  από την τεχνογνωσία των βοτάνων η οποία ενσωματώνει τη μακρόχρονη γνώση του brand για την περιποίηση της επιδερμίδας. 

Καθώς κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική, η Garnier ενσωμάτωσε στη σειρά GARNIER BIO , τα ευεργετικότερα συστατικά της φύσης για κάθε τύπο επιδερμίδας καταλήγοντας σε μερικά από τα πιο αγαπημένα μου όπως θυμάρι, konjac, αργκάν, λεβάντα, λεμονόχορτο και ανθόνερο.

Από τη σειρά δοκίμασα και ήδη ξεχώρισα το καθαριστικό gel προσώπου με λεμονόχορτο καθώς και το konjac sponge τα οποία έχω εντάξει πλέον μόνιμα στη καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μου αφού κάνουν το βραδινό καθαρισμό της επιδερμίδας μου ένα τέλειο τελετουργικό με ασιατικές επιρροές. Μάλιστα ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι πολύ δυναμικός για τον καθαρισμό της επιδερμίδας από τους ρύπους και τις έγνοιες της ημέρας αφού το konjac έχει φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και απομακρύνει ρύπους, λιπαρότητα και υπολείμματα μακιγιάζ από το πρόσωπό μας αποτελεσματικότερα από ότι θα το έκαναν μόνο τα χέρια μας.

Εξίσου ενδιαφέρον έχει η εξισορροπιστική ενυδατική κρέμα ημέρας με λεμονόχορτο η οποία ρυθμίζει την εμφάνιση της λιπαρότητας χωρίς να διαταράσσει τα φυσικά λιπίδιά της. Η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως primer αφού αφήνει την επιδερμίδα εξαιρετικά λεία και απαλή χωρίς λιπαρότητα ενώ η συχνή καθημερινή χρήση καταπολεμά την εμφάνισή της εως και 67%.

*Στα υπερplus, είναι το εξαιρετικό της άρωμα το οποίο προέρχεται από φυσικά συστατικά.

Η σειρά GARNIER BIO περιλαμβάνει πολλά ακόμη προϊόντα καθαρισμού, ενυδάτωσης, αντιγήρανσης και τόνωσης της επιδερμίδας και μπορείς να την ανακαλύψεις σε όλα τα σημεία πώλησης GARNIER.