3 ιδέες για glitterish μανικιούρ που θα σας βάλουν στο xmas mood

Μπορεί να χρειαζόμαστε λίγες ημέρες ακόμη μέχρι να αρχίσουμε επίσημα τους στολισμούς για την ομορφότερη εποχή του χρόνου, όμως τα Χριστούγεννα είναι σχεδόν εδώ, στο μυαλό και στην καρδιά μας. Δεν χρειάζεται να μπει ο Δεκέμβριος για να ξεκινήσετε να απολαμβάνετε το glowy μακιγιάζ και manicure που χαρακτηρίζει την εποχή αυτή. Μπορείτε σιγά σιγά να ξεκινήσετε να μπαίνετε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα με μικρές λεπτομέρειες στην εμφάνισή σας που θα κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν μια νότα ανυπομονησίας στην καθημερινότητά μας. Ο πιο εύκολος τρόπος για να γίνει αυτό, είναι να ξεκινήσετε από το μανικιούρ σας. Το “ατόφιο” glitter έχει επανέλθει δυναμικά στα nail trends (μαζί με την επιστροφή των Spice Girls για την περιοδεία τους) και στο κάτω κάτω, γιατί να μην απολαύσετε την πιο λαμπερή περίοδο του χρόνου στην υπερβολή της;

Φυσικά, σε ό,τι και αν επιλέξουμε, θέλουμε πάντα να συμβαδίζει με την αισθητική μας γιάυτό επιλέγουμε τα gitter trends με προσοχή. Δείτε τα νέα αγαπημένα σχέδια που έχω ξεχωρίσει και θέλω να ξεκινήσω να δημιουργώ στα νύχια μου. Let’s Play! 

Βρες στο τέλος του άρθρου τα βερνίκια νυχιών για να δημιουργήσεις τα πιο wow και λαμπερά σχέδια.

1.Φύλλα χρυσού σε κόκκινη βάση 

Απλό αλλά εντυπωσιακό, αυτό το μανικιούρ περιλαμβάνει τα γνωστά σε όλες πλέον φύλλα χρυσού, αλλά αντί σε απλή βάση, μπορείτε να τα προτιμήσετε σε κόκκινη, για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

2.Σχεδόν Halfmoon nails με glitter

View this post on Instagram

Our Babe mani glows in champagne glitter.✨

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

Aυτό το nail look μιμείται το half moon nails μόνο που η βάση του ξεκινά από τη μέση του νυχιού και όχι από την αρχή του και αντί του κλασσικού κόκκινου χρώματος που συνηθίζεται για αυτή την τεχνική, χρησιμοποιείται έντονο glitter. 

3.Glitter σε σκούρα βάση 

Για κάποιες γυναίκες, το χριστουγεννιάτικο mani δεν ισούται απαραίτητα με το κόκκινο της φωτιάς αλλά με πιο σαγηνευτικές αποχρώσεις. Δοκιμάστε σκούρα βάση και ασύμμετρο τελείωμα με glitter αποχρώσεις.

Η νέα αγαπημένη μου σειρά βερνικιών, έχει την υπογραφή OPI και πρόκειται για glitter με τρελό pigment. Μόλις από το δεύτερο πέρασμα, το χρώμα στα νύχια γίνεται ίδιο με την πυκνότητα στο μπουκαλάκι. WOW

This Changes Everything, OPI

You little shade sifter, OPI

Butterfly me to the moon, OPI