6 απίθανα hairlooks για ανανεώσεις τη διάθεσή σου

Η κάθε νέα σεζόν (ειδικά αν χρησιμοποιείς το Instagram για έμπνευση) μπορεί να σου φέρει λιγούρες για.. αλλαγή. Ένα νέο χρώμα κραγιόν στο νεσεσέρ σου, ένα νέο φόρεμα στη ντουλάπα σου και για κάποιες ένα νέο hair look! Aυτό είναι απολύτως λογικό αφού όπως είδαμε και στο What Makes You Feel Beautiful workshop, τα μαλλιά μας διαδραματίζουν απολύτως σημαντικό ρόλο στην αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή μας. Το hair look μας μπορεί να αλλάξει όλη την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας, όχι μόνο σε επίπεδο εμφάνισης αλλά και με βάση την ψυχολογία μας αφού σύμφωνα με την έρευνα που μπορείς να διαβάσεις εδώ ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό της τάξεως του 74% των γυναικών, τα μαλλιά τους είναι το βασικό στοιχείο της εμφάνισής τους που τις κάνει να νιώθουν αυτοπεποίθηση. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το 88% των γυναικών, θεωρούν τα μαλλιά τους το ίδιο σημαντικά με το outfit τους. Επομένως, τα μαλλιά μας τα “φοράμε” κάθε μέρα, ακριβώς όπως το outfit μας. 

Έντονες γωνίες, άτακτες μπούκλες ή πιο σαγηνευτικοί κυματισμοί, αποτελούν τρεις διαφορετικές συνταγές επιτυχίας που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σου. Δες παρακάτω τις αγαπημένες μου τάσεις τις οποίες με ελάχιστες εξαιρέσεις, δημιουργώ εναλλάξ στα μαλλιά μου αναλόγως τη διάθεσή μου. 

Blunt Cut

Shag

Long Layering

Sleek 

Bangs

 

Tα περισσότερα, αν εξαιρέσεις το μήκος, μπορείς να τα δημιουργήσεις και μόνη σου στο σπίτι, με τη νέα συλλεκτική ghd platinum+ Festival. Αντλώντας έμπνευση από τις εντυπωσιακές παρουσίες στα μουσικά φεστιβάλ, η Festival Collection, σε βοηθά να κλέψεις καρδιές με τα εντυπωσιακά hairlooks σου. Το ghd platinum+ είναι με την πρωτοποριακή ultra-zone τεχνολογία πρόβλεψης που προβλέπει τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαλλιών και προσαρμόζει την ισχύ αναλόγως. Με την ιδανική θερμοκρασία για styling 185°C, χαρίζει 70% πιο δυνατά μαλλιά, 20% περισσότερη λάμψη και 2x περισσότερη ομοιομορφία στο χρώμα. Το μόνο που χρειάζεται από εσένα, είναι η κίνηση του καρπού σου. 😉

Μάθε περισσότερα εδώ

shares