Η Kim Kardashian ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία και το ίντερνετ παραλληρεί

Η Kim Kardashian μας έχει αποδείξει ότι είναι μια ιδιοφυϊα του μαρκετινγκ και ότι γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο για να απογειώνει ένα brand. Σαφώς και διαθέτει ολόκληρη ομάδα από επαγγελματίες του χώρου όπως για παράδειγμα forecasters, marketers και publicists όμως δεν παύει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα όσα κάνει. Η Kim εκτός από όλες τις υπόλοιπες επιχειρηματικές της ιδιότητες, έχει και αυτή της beauty expert αφού η σειρά μακιγιάζ της, KKWBeauty έχει απογειωθεί.

Η δαιμόνια influencer όμως, φυλάει μια έκπληξη στο φανατικό κοινό της από ότι φαίνεται, καθώς μόλις ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία για τη χριστουγεννιάτικη σειρά της, με ένα πρόσωπο έκπληξη. Αυτή δεν είναι άλλη από την αδερφή της, Kylie Jenner, η οποία διαθέτει επίσης τη δική της σειρά μακιγιάζ, Kylie Cosmetics και ανακηρύχθηκε ως μια από τις πλουσιότερες επιχειρηματίες στην ηλικία των 20 ετών.

Αν και η Kim δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία με την αδερφή της, η ασχετική ανάρτησή της στo instagram έφτασε σχεδόν τα 2 εκατομμύρια likes σε μόλις λίγες ώρες. Μένει να πραγματοποιηθεί το λανσάρισμα για να γνωρίσουμε τα προϊόντα από τη νέα συνεργασία των δύο αδερφών, οι οποίες δείχνουν ότι είναι ένα πραγματικό #sistergoals.