Νεότερη επιδερμίδα σε 28 ημέρες

Το έντονο ξαφνικό στρες, μια ασθένεια, μια ορμονική διαταραχή δεν επηρεάζουν μόνο τη ψυχολογία μας. Το στρες προκαλεί τοξίνες στον οργανισμό μας με αποτέλεσμα να καθρεφτίζονται στο μεγαλύτερό μας όργανο δηλαδή την επιδερμίδα μας. Αυτή η αίσθηση της ξαφνικής γήρανσης έχει αποδειχθεί επιστημονικά και ονομάζεται επιταχυνόμενη γήρανση της επιδερμίδας. Το διαρκές στρες ή κατάσταση θλίψης προκαλούν την πρὀωρη γήρανση των κυττάρων και την ελάττωση των βλαστοκυττάρων ενώ επιβραδύνονται οι καθημερινές εσωτερικές διαδικασίες αποκατάστασης του οργανισμού.

Αυτό έχει εμφανές αποτέλεσμα στην επιδερμίδα μας, κάνοντας το φυσικό της όγκο και σφριγυλότητα να εξαφανίζονται ενώ αποκτά θαμπότητα και εντονότερες ρυτίδες.  Η επιστήμη πλέον “προστάζει” ότι πρέπει να το πάρουμε απόφαση: η ψυχολογία μας έχει δραστικό ρόλο στην όψη και ποιότητα του δέρματός μας. Όμως μέχρι να φτάσουμε στην επιθυμητή εσωτερική ισορροπία και γαλήνη, μια νέα ανακάλυψη της Lierac έρχεται να αποτελέσει αρωγό αυτής της προσπάθειάς μας.

Έχοντας αναπτύξει από 2015 την τεχνογνωσία να ενσωματώσουν σε προϊόν της κοσμητολογίας τις αρχές της αναγεννητικής ιατρικής, η LIERAC αξιοποίησε με τη βοήθεια της Δρ. Amelie Thepot την πρωτεϊνη FOXO και την GDF-11 τις οποίες ενσωμάτωσαν στον ορό Premium La Cure Anti-Age Absolu. To εξαπεπτίδιο- FX, προκαλεί την παραγωγή νέων βλαστοκυττάρων ενώ η τεχνολογία GDF-11 δρα άμεσα στα γερασμένα κύτταρα αναζωογονώντας τα. Το Premium La Cure Anti-Age Absolu υπόσχεται νεότερη επιδερμίδα σε μόλις 28 ημέρες και αυτό είναι ένα στοίχημα που το πετυχαίνει, από τη δική μου επιδερμίδα μέχρι της μητέρας μου. Σε 28 ημέρες η επιδερμίδα ανακτά τον όγκο της, ενώ δείχνει αναζωογονημένη και λαμπερή. Μάλιστα 7 στις 10 γυναίκες (και αυτό το επιβεβαίωσα και από προσωπική μου εμπειρία), η επιδερμίδα δείχνει να “ξανανιώνει” αμέσως.

Το πιο εντυπωσιακό βέβαια είναι η υφή του προϊόντος. Η εξελιγμένη τεχνολογία του φαίνεται όχι μόνο στη σύσταση αλλά και στο περιεχόμενο της υφής τζελ. Το πρωτοποριακό τζελ αποτελείται από 10.000 διφασικές μικροκάψουλες που απομονώνουν τα ενεργά συστατικά και προστατεύουν τη σύστασή τους μέχρι να έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα. Τα συστατικά της μικροκάψουλας ενώνονται μόλις έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα και η χημεία τους πραγματοποιείται στην επιφάνειά της και κατά την εισχώρηση των προϊόντων στις στοιβάδες της. 

Σε προκαλώ να γνωρίσεις το La Cure Anti-Age Absolu και με ενδιαφέρει να ακούσω και τη δική σου άποψη για τα αποτελέσματα! Μάθε περισσότερα για εδώ