Να μη ξεχνάς να κάνεις την επανάστασή σου

Κάπου Ανάμεσα στην απάθεια και τον παρορμητισμό, ανάμεσα σε αυτά που σου προκαλούν πεταλούδες στο στομάχι και σε αυτά που σου κόβουν την ανάσα, ανάμεσα σε ρεαλιστές και ονειροπόλους, βρίσκει το χώρο της μια γενιά ανθρώπων που επιλέγουν να κάνουν την επανάστασή τους με το δικό τους τρόπο. Είναι αυτοί που κόντρα στο #HateMondays βρίσκουν λόγους για να δώσουν νόημα στη νέα αρχή της εβδομάδας, εκείνοι οι άγνωστοι στο δρόμο που θα σου χαμογελάσουν αν διασταυρωθούν οι ματιές σας, είναι αυτοί που δεν περιμένουν την Παρασκευή για να αρχίσουν να ζουν με πάθος την ημέρα τους. Είναι παρατηρητές και σύγχρονοι στοχαστές, που όμως έχουν απλοποιήσει τους μηχανισμούς σκέψης τους γιατί επιθυμούν να κρατούν την ουσία. H oποία δεν είναι άλλη από το να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή και τον εαυτό σου. 

Άλλωστε γνωρίζουν καλά πως το νόημα είναι να εκφράζεις τη μοναδικότητά σου και αυτό που που πραγματικά είσαι. Κάπου ανάμεσα από τη γκρίνια και την κακή αυτοδιάθεση, να μη ξεχνάς να κάνεις την επανάστασή σου απέναντι σε όλα όσα σου παίρνουν τον αέρα. Καμία φορά, η “επανάσταση” μας, δεν “φωνάζει” αλλά είναι ήπια, γλυκιά και ευδιάθετη. Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που επιλέγουμε για να κάνουμε τη διαφορά. Λίγο χρώμα, λίγο attitude, λίγο παραπάνω αυτοπεποίθηση από όση θα τολμούσε κανείς να πιστέψει ότι δικαιούσαι να σου αναλογεί. 

Ανάμεσα σε όσους πιστεύουν ότι ξέρουν πως όλα όσα ψάχνουν βρίσκονται στο μέλλον και σε εκείνους που ακόμη αναζητούν έμπνευση στο παρελθόν, είσαι και εσύ που αντιλαμβάνεσαι ότι η ισορροπία έρχεται όταν γνωρίζεις το πώς να απολαμβάνεις το “τώρα”. Γιατί αυτό είναι που σου δίνει συγκινήσεις που σου κόβουν την ανάσα. 🙂 

Scrunchies & Outfit: Old School Twist Anamesa Spot 

 

shares