Ένα μυστικό που κάνω κάθε μέρα στα χείλη μου μετά το υαλουρονικό

Πριν λίγους μήνες έκανα υαλουρονικό στα χείλη μου και από τότε έχω αλλάξει εντελώς τον τρόπο που τα περιποιούμαι. Όχι επειδή είναι προαπαιτούμενο αν κάνεις κάποια αισθητική παρέμβαση τέτοιου είδους αλλά επειδή μετά από αυτό συνειδητοποίησα πόσο παραμελημένα έχουμε τα χείλη μας όσον αφορά στην περιποίησή τους. 

Δες την εμπειρία μου με το υαλουρονικό εδώ

Στα χείλη μας βρίσκεται ένα από τα πιο λεπτά στρώματα της επιδερμίδας μας. Κι όμως, οι περισσότερες από εμάς αν δεν αρχίσουν τα πρώτα σημάδια του κρύου στην επιφάνειά τους, όπως για παράδειγμα το αίσθημα του τραβήγματος, δεν τους δίνουμε σχεδόν καμία σημασία.

Μετά λοιπόν από το υαλουρονικό έδωσα στον εαυτό μου την υπόσχεση να τα προσέχω και έτσι έχω υιοθετήσει μια καθημερινή συνήθεια που μάλιστα κάνει και το κραγιόν να στέκεται καλύτερα. Κάθε βράδυ πριν πέσω για ύπνο κάνω ελαφρύ scrub στα χείλη και βάζω 2 στρώσεις lip balm και κοιμάμαι με αυτό. Δεν φαντάζεσαι πόσο απαλά και για φίλημα είναι τα χείλη μου το πρωί!

Κατά τη διάρκεια της νύχτας το balm δρα απίστευτα ευεργετικά και ενυδατικά χαρίζοντάς σου τα πιο απαλά και τονωμένα χείλη το πρωί, με τη βελούδινη αίσθηση να διαρκεί όλη μέρα. Τελευταία έχω ξεχωρίσει το lip balm κεράσι της Bioselect.

Πολλές από εσάς είχατε την ευκαιρία να το γνωρίσετε μέσα από το Xmas BeautyBox  όμως όσες δεν το προλάβατε θέλω να σας πω ότι είναι από τα καλύτερα και πιο θρεπτικά lip balms που έχω δοκιμάσει ποτέ.

Το έχω αγαπήσει γιατί πρόκειται για ένα φυσικό ελαφριάς υφής balm, το οποίο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά με βούτυρο καριτέ και κακάο ενώ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε. Οι θρεπτικές του ιδιότητες είναι άμεσα ορατές και για αυτό με έχει ενθουσιάσει όσο δεν φαντάζεσαι ενώ το ἀρωμά του είναι πολύ διακριτικό και cute. Eίμαι σίγουρη ότι μόλις το δοκιμάσεις δεν θα το αλλάζεις με τίποτα.

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για τη Bioselect μπορείς να τις βρεις εδώ