Βούτυρο Murumuru και αγάπη για τον πλανήτη: αυτό το Vegan brand θα το λατρέψεις

To είχα εντοπίσει στο εξωτερικό, το δοκίμασα, το αγάπησα και τώρα επιτέλους μπορώ να το βρω και στη χώρα μου. Το Love Beauty and Planet, είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό brand ομορφιάς, αφού μας δείχνει ότι η πραγματική ομορφιά βρίσκεται εκεί που δεν νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου αλλά και για κάτι ακόμη εξίσου σημαντικό: τον πλανήτη μας. 

Με χρωματιστές, playful συσκευασίες, δραστικές φόρμουλες, υπέροχα αρώματα και Vegan χαρακτήρα, αυτό το brand έχει μια ολιστική προσέγγιση στην “ομορφιά” και κάνει το “νοιάξιμο” και πάλι “cool”. 

Ο καθένας μας μπορεί να κάνει τη διαφορά στην προστασία του πλανήτη μας, με μικρές συνειδητές επιλογές καθημερινά, (οι οποίες μπορούν να ξεκινήσουν ακόμη και από το beauty brand που θα αγοράσεις). 
Tα Love Beauty and Planet, χρησιμοποιεί 100% ανακυκλωμένες και ανακυκλώσιμες συσκευασίες (γιαυτό μάλιστα και τα μπουκαλάκια τους δεν είναι εντελώς διάφανα, αφού προέρχονται από ανακυκλώσιμο υλικό). Όχι μόνο αυτό, αλλά τα συστατικά των προϊόντων, όπως το βούτυρο Muru Muru και το έλαιο καρύδας, είναι οργανικά και συγκεντρώνονται με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον. Τα προϊόντα είναι Vegan και δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ σε ζώα ενώ δεν περιέχουν σιλικόνες, parabens και συνθετικά χρώματα. 
Τα συστικά των προϊόντων είναι δραστικά και περιλαμβάνονται σε διάφορες σειρές περιποίησης των Love Beauty and Planet, όπως το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά. Περισσότερη εντύπωση από όλα μου έκανε το βούτυρο Muru Muru. Πρόκειται για ένα butter που δημιουργείται από το φυσικό λίπος του καρπού murumuru, ο οποίος πέφτει από τα ψηλά φοινικόδεντρα που φυτρώνουν κατά μήκος του Αμαζονίου και μεγαλώνουν σε υγρό, υδάτινο περιβάλλον. Μάλιστα, σε συνδυασμό με το υπερτέλειο άρωμα των τριανταφύλλων Rose Valley of Bulgaria που μαζεύονται με το χέρι νωρίς το πρωί, το αποτέλεσμα είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά body butters που θα νιώσει η επιδερμίδα σου. Τα πέταλα επεξεργάζονται όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να μη χάσουν το απίθανο άρωμά τους ενώ δεν χρησιμοποιούνται χημικά.
Αυτό που μου έκανε επίσης εξαιρετική εντύπωση είναι τα φίνα αρώματα των προϊόντων, τα οποία διεγείρουν τις αισθήσεις. Ακόμη πιο ευχάριστη έκπληξη σε όλο αυτό ήταν ότι τα εκχυλίσματα των αρωμάτων συλλέγονται υπεύθυνα χωρίς να επιβαρύνεται το περιβάλλον.
Στα διάφορα προϊόντα θα ανακαλύψεις επίσης Ylang-Ylang, Τea Tree Oil, Λεβάντα, Vetiver και Μιμόζα. 
Το brand μπορείς να το βρεις σε διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα και φυσικά πολυκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα.