Τα πιο ωραία beauty rooms του Instagram αποδεικνύουν πως η ομορφιά είναι θέμα γούστου

Είτε πρόκειται για ολόκληρη γωνία του δωματίου είτε για εκείνο το ράφι στο μπάνιο που στριμώχνονται όλοι οι κρυφοί θησαυροί ομορφιάς, το σίγουρο είναι ότι το σημείο που αποθηκεύει η κάθε γυναίκα τα καλλυντικά της είναι και το σημείο που βάζει σε τάξη τις σκέψεις της. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε, αφού στο συγκεκριμένο σημείο μπροστά στον καθρέφτη αποκαλύπτονται οι φόβοι, οι “ατέλειές” μας, καμουφλάρονται οι ανασφάλειες και αναδεικνύονται όλα όσα μας κάνουν να λάμπουμε κάτω από το φως της μοναδικότητας των χαρακτηριστικών που μας ξεχωρίζουν.

Λάτρεις του skincare και του makeup, ερασιτέχνες ή μη, γνωρίζουν καλά πως ένα περιποιημένο beauty spot στο δωμάτιο ή στη γωνιά του σπιτιού που περισσεύει είναι απαραίτητο για πολλούς λόγους. Δεν χρειάζεται πάντα να είναι μεγάλο αν δεν είσαι επαγγελματίας, ένα ράφι και ένας καθρέφτης σε φωτεινό σημείο αρκεί για να αποτελέσει τη γωνία που θα έχεις τα καλλυντικά σου ακριβώς όπως τους αξίζουν. Όπως συμβαίνει και με τις ατακτοποίητες ντουλάπες, όπου πολλά ρούχα “χάνονται” από τα μάτια μας, ξεχνάμε ότι τα έχουμε αγοράζοντας παρόμοια έτσι συμβαίνει και με τα καλλυντικά μας.

Ένα ολόδικό σου beauty spot, θα σε βοηθήσει να έχεις οργανωμένα τα καλλυντικά σου ανά είδος, να έχεις καλύτερη εικόνα των προϊόντων που χρειάζονται ανανέωση και θα διαπιστώσεις ότι έχεις ήδη πολλά περισσότερα προϊόντα ομορφιάς από όσα νόμιζες. Επιπλέον θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις τη δική σου καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς και να την τηρείς αλλά και θα αποτελέσει ένα πανέμορφο σημείο διακόσμησης στο υπνοδωμάτιο. Αποθηκευτικά κουτιά, λευκά φωτάκια και διακοσμητικά που είχες στοιβαγμένα χωρίς να χρησιμοποιείς, ήρθε η ώρα να εκπληρώσουν το σκοπό τους.

Δες εδώ λατρεμένα έλαια προσώπου για θεαματικά υπέροχη επιδερμίδα. 

Δες παρακάτω μερικά από τα πιο ωραία vanity spots, άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και αυτοσχεδίασε φτιάχνοντας τη δική σου ονειρεμένη γωνιά. 

shares