“What Makes You Feel Beautiful” workshop Χρωματοθεραπείας by MissBlouBlou 11/05

Τί σε κάνει να νιώθεις όμορφη

Ένα Workshop που μας θυμίζει ότι την ομορφιά την κατακτάς μόνο όταν την αισθάνεσαι. Ανακαλύπτουμε όλα αυτά που μας ομορφαίνουν εσωτερικά και εξωτερικά επιτρέποντας στον εαυτό μας να είναι η πιο fierce εκδοχή του. Θα πραγματοποιηθεί Χρωματοθεραπεία ενώ η θεραπεύτρια Ελευθερία Κοντομάρη θα μας μιλήσει για τα οφέλη της ολιστικής θεραπείας με χρώμα που χρησιμοποιεί η ίδια. 

Από το MissBlouBlou

Ένα τρίωρο workshop, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαϊου, στον εναλλακτικό χώρο Solid (Ομήρου 1, Νέο Ψυχικό, Φάρος Ψυχικού), έχει σκοπό να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εκφράσουμε τη μοναδικότητά μας και να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να είναι αυτό που θέλει.

Η ομορφιά, είναι εσωτερική και εξωτερική υπόθεση.

Δεν προκύπτει μόνο από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε αλλά από τις τροφές που βάζουμε στον οργανισμό μας, τις σκέψεις που δημιουργούμε για τον εαυτό μας, τον τρόπο που εκφραζόμαστε με την εμφάνισή μας και κυρίως αυτό που εκπέμπουμε. 

Ένα διασκεδαστικό workshop με έντονο το στοιχείο της ομορφιάς και της πνευματικότητας τα οποία εκμαιεύονται σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο από τις παρευρισκόμενες ενώ για πρώτη φορά στη Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί βιωματικό παιχνίδι Χρωματοθεραπείας με σκοπό καμία γυναίκα να μη φύγει από το χώρο, χωρίς να έχει ανακαλύψει τη δική της ταυτότητα ομορφιάς. Κλείσε το εισιτήριό σου στο viva.gr εδώ 

Το “What Makes You Feel Beautiful” workshop περιλαμβάνει:

Welcome Coffee by Starbucks

H καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και ένα workshop που έχει σκοπό να σου φτιάξει τη διάθεση, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει χωρίς την αγαπημένη μας μυρωδιά και γεύση, αυτή του καφέ. Τα Starbucks σε καλωσορίζουν στο event με καφέ, για να ξεκινήσεις τη μέρα σου ορεξάτη και γεμάτη καλή διάθεση. 

Beauty Masterclass “Unapologetically Myself” by ghd 

Tην ομορφιά την αισθάνεσαι πρώτα μέσα σου, μόνο έτσι μπορείς να την κατακτήσεις και να την εκπέμψεις στο περιβάλλον σου. Η αυτοπεποίθηση εξαρτάται από την αυτοδιάθεσή μας και αυτός ο παράγοντας επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από αυτό που αντικρίζουμε στον καθρέφτη μας. Τα μαλλιά μας, μαρτυρούν πολλά περισσότερα για αυτό που είμαστε. Είναι το “στέμμα” μας, είναι στοιχείο θηλυκότητας, είναι ο χαμαιλέων της εμφάνισής μας αφού αποτελούν το πιο ευέλικτο “εργαλείο” για να εκφράσουμε καθημερινά τον εαυτό μας. Flirty, Bombshell, Boss, Fierce, Playful, όποια και αν είναι η διάθεσή σου, μπορείς να την εκφράσεις άφοβα με τα μαλλιά σου και τα hair tools ghd! Μαζί μας, οι hair experts της WELLA από τα κομμωτήρια Hairway στο ειδικό booth θα επιμεληθούν το hairstyling σου, με βάση ένα από τα looks που έχουν επιλέξει μαζί με τη MissBlouBlou και συνάδει περισσότερο με το πιο δυνατό στοιχείο του χαρακτήρα σου. Ήρθε η ώρα να δείξεις στον κόσμο ποια είσαι.

All things Detox: Detox Workshop by bioten Detox με την Beauty Blogger Αλεξία Ζαραδούκα

Οι έντονοι ρυθμοί ζωής της πόλης μας δίνουν ενέργεια και ενισχύουν το δυναμισμό μας. Ωστόσο δεν είναι όλα τόσο ρόδινα καθώς το καυσαέριο, η κίνηση, η ένταση και το άγχος της καθημερινότητας ταλαιπωρούν καθημερινά τον ψυχισμό αλλά και την επιδερμίδα μας. Στο All things Detox workshop by bioten Detox θα μάθουμε τεχνικές χαλάρωσης που αποτοξινώνουν το νου από την ένταση της ημέρας και βοηθούν στη καλή μας διάθεση. Παράλληλα θα μάθουμε για όλα τα μυστικά της νέας σειράς bioten Detox, η οποία αποτοξινώνει και προστατεύει την επιδερμίδα μας από τις ελεύθερες ρίζες και όλους τους μολυντικούς παράγοντες της πόλης που τη βλάπτουν. Μαθαίνουμε τους τρόπους για να έχουμε μια ασπίδα αποτοξίνωσης σε πνεύμα και επιδερμίδα ώστε να ακτινοβολούμε αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ημέρας μας.

“Η ομορφιά είναι συναίσθημα” από την Έφη Ανέστη.

Η Έφη Ανέστη, με μακρά πορεία στο χώρο των media και την εξειδίκευσή της ως beauty editor έχει ένα μοναδικό τρόπο να σε παρασύρει στο “μπιουτόκοσμό” της. Έχει εργαστεί για 17 χρόνια ως beauty editor στο περιοδικό Cosmopolitan, έχει συνεργαστεί με πολλά μέσα ενώ παράλληλα διατηρεί το blog της, www.beautydiaries.gr . Τα τελευταία χρόνια διατηρεί το δικό της eshop με stationary κάνοντας “ομορφοχαμό”. Η Έφη έχει καταλήξει στο ότι “Η Ομορφιά είναι Συναίσθημα” και αυτό ακριβώς θα μοιραστεί μαζί μας στην ομιλία της. Ποιο είναι αυτό το συναίσθημα που μας ομορφαίνει μαζί με τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, δίνοντάς τους άλλη αξία; Θα το ανακαλύψουμε μαζί στο workshop. 

 

Παιχνίδι Χρωματοθεραπείας “Color is The Answer” by OPI με την Beauty Blogger Αλεξία Ζαραδούκα (Miss BlouBlou). Η θεραπεύτρια Ελευθερία Κοντομάρη θα μας μιλήσει για τα οφέλη της ολιστικής θεραπείας με χρώμα που εφαρμόζει η ίδια.  

Το άτομο χρησιμοποιεί πολλές “γλώσσες” για να εκφράσει τον εαυτό του. Η ομιλούμενη και η γλώσσα του σώματος είναι οι πιο συνηθισμένες. Υπάρχει όμως και άλλη μια γλώσσα την οποία χρησιμοποιούμε καθημερινά χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε και είναι αυτή των χρωμάτων γύρω μας, η οποία όσο και αν δεν ακούγεται, τόσο δυνατά “φωνάζει” τη διάθεσή μας. Το χρώμα το βιώνουμε με πολλούς τρόπους. Το βλέπουμε, διεγείροντας έτσι συγκεκριμένα νεύρα του εγκεφάλου μας που μας προκαλούνται διάφορα συναισθήματα. Το χρώμα επίσης, το αισθανόμαστε ακόμη και με κλειστά μάτια. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι χρωματοθεραπείας, με σκοπό να φέρει το άτομο πιο κοντά στον εαυτό του και να απελευθερώσει όλα όσα το κρατάνε από το να εκφράζει τη μοναδικότητά του με τον πιο forward thinking τρόπο. Μαζί μας η OPI, ένα brand που “μιλά τη γλώσσα των χρωμάτων” και που αποτελεί σημαντικό παράγοντα ώστε η κάθε μας εμφάνιση να εκφράζει τη διάθεσή μας με τέλεια άκρα. Είμαστε των άκρων. Πιο συγκεκριμένα, των άψογων άκρων. Μαζί μας θα ανακαλύψεις και εσύ, αυτή την πλευρά του εαυτού σου. Στο τέλος η θεραπεύτρια Ελευθερία Κοντομάρη θα μας μιλήσει για τα οφέλη της μεθόδου που εφαρμόζει. 

Κλείσε το εισιτήριό σου στο viva.gr εδώ

BAYA FIT Corner to Style Yourself

Σε φροντίζεις; Φροντίζεις το σώμα σου; Πώς εκφράζεις το δυναμισμό σου; Το Baya Fit, θα είναι μαζί μας, με playful στιλιστικούς συνδυασμούς για να γνωρίσεις την πιο δυναμική πλευρά του εαυτού σου, να δοκιμάσεις τα δικά σου athleisure looks και ίσως να είσαι εσύ η τυχερή που θα κερδίσει μια δωροεπιταγή αξίας 100€ για αγορές BAYA.

Ομορφιά χωρίς χαλάρωση δεν υφίσταται και τα Dogkas Wines φροντίζουν να σε χαλαρώσουν τόσο όσο χρειάζεται για να χαρείς τη στιγμή απελευθερωμένη από όσα σε κρατάνε σε ένα καθωσπρεπισμό που δεν σου αρμόζει.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτήριων θα δοθεί για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS, τα οποία στηρίζουν παιδιά που έχουν χάσει ή κινδυνεύουν να χάσουν τη φροντίδα της οικογένειάς τους. Κατά τη διάρκεια του event μπορείτε να προμηθευτείτε τα ανοιξιάτικα βραχιολάκια και κρεμαστά για το λαιμό που έχουν σχεδιάσει για φέτος, με όλα τα έσοδα να διατίθενται για την ενίσχυση του έργου τους. Μια συμβολική κίνηση η οποία μας υπενθυμίζει την ομορφιά του να προσφέρεις.

Φανταστικά goodie bags για όλες τις παρευρισκόμενες με υπέροχα gifts από τους χορηγούς του “What Makes You Feel Beautiful” για να θυμάσαι την ημέρα που έμαθες τί είναι αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11/05 και ώρα 11.00 π.μ. στο Solid Constructions (Oμήρου 1, Φάρος Ψυχικού) ενώ απαιτείται προκράτηση θέσης. Κόστος συμμετοχής 15€. Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων διατίθεται στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

info@missbloublou.com

 

shares