Αγαπημένα προϊόντα λάμψης σώματος για τις γιορτές

*Κεντρική φωτογραφία: Fenty Beauty

Ένα trend που δε φεύγει ποτέ από τις τάσεις είναι το περιποιημένο λαμπερό δέρμα είτε πρόκειται για το πρόσωπο είτε για το σώμα. Τις γιορτές η λάμψη έχει την τιμητική της και το σώμα σου δεν θα έπρεπε να εξαιρείται από τις περιποιήσεις σου. Μπορεί λόγω εποχής να φοράμε μακρυμάνικα αυτό δεν σημαίνει όμως ότι στις εξόδους μας δεν επιλέγουμε ρούχα που αποκαλύπτουν το μπούστο, τους ώμους ή τα πόδια μας. 

Τα έλαια σώματος είναι από τα αγαπημένα μου προϊὀντα περιποίησης όλο το χρόνο, αφού εκτός από τη βαθιά ενυδάτωση και θρέψη που προσφέρουν, χαρίζουν μια διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα.

Γιατί να τα προτιμήσεις:

Δίνουν πάντα την αίσθηση της πολυτέλειας του σπα στο μπάνιο σου και αναδεικνύουν την αυτοκρατορική ποιότητα που έχεις μέσα σου. Αναλόγως τη σύστασή τους προσφέρουν από ήπια κολακευτική μέχρι έντονη εντυπωσιακή λάμψη και προσφέρουν απαλότητα και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα που διαρκεί. Μάλιστα πολλά από αυτά είναι πολυχρηστικά, δηλαδή εκτός από το σώμα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε πρόσωπο και μαλλιά για εξτρά δόσεις λάμψης ενώ τα περισσότερα έχουν και υπέροχο άρωμα. 

Ο αποτελεσματικότερος τρόπος χρήσης για να μεγιστοποιήσεις τα αποτελέσματα είναι σε καθαρή επιδερμίδα μετά το μπάνιο σου, με το δέρμα να είναι ελαφρώς νωπό. Μην ανησυχείς ότι θα είναι λιπαρή η επιδερμίδα σου ή θα λεκιάσουν τα ρούχα σου με τη χρήση, αφού τα ξηρά λάδια σώματος απορροφώνται αμέσως χωρίς να αφήνουν υπολείμματα πίσω τους παρά μόνο τη λάμψη τους. 

Δες παρακάτω μερικά από τα αγαπημένα μου.

Soin Intense aux 5 Huiles Précieuses, Kos Paris
Shimmer Body Oil, Anastasia Beverly Hills, Sephora

Everlasting Youth Shimmering Dry Oil, Messinian Spa

Pomegranate & Honey Dry Oil, Messinian Spa

Huile Prodigieuse Nuxe

 

 

shares