Αστραφτερό χαμόγελο με μαύρο άνθρακα. Γίνεται. Natura Siberica

To καλύτερο αξεσουάρ σου είναι το χαμόγελό σου. Ακόμη και αν κάποιες φορές δεν προλαβαίνεις να βαφτείς επιμελώς, ένα αστραφτερό χαμόγελο δίνει μια καλή εντύπωση και περιποιημένη εικόνα!

Πως όμως θα καταφέρεις να βελτιώσεις το χρώμα των δοντιών σου με φυσικό τρόπο; Με τις μαγικές ιδιότητες του ενεργού άνθρακα στην φυσική λευκαντική οδοντόκρεμα με κάρβουνο Polar Night by Natura Siberica. Αν και προμηθεύτηκα την οδοντόκρεμα περίπου ένα μήνα πριν, δεν ήθελα να γράψω πριν δοκιμάσω και τεστάρω σε βάθος το προϊόν. Και να λοιπόν, ένα μήνα μετά από καθημερινή χρήση, σου το προτείνω ως τον ιδανικότερο φυσικό τρόπο λεύκανσης του χαμόγελού σου!

Ο ενεργός άνθρακας έχει άπειρες ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας και μια από αυτές είναι και η φυσική απομάκρυνση των κηλίδων από χρωστικές ουσίες των δοντιών μας ενώ δημιουργεί ένα αστραφτερό φίλμ στην επιφάνεια τους! Το φυσικό συμπλέγμα λεύκανσης φωτίζει απαλά το χρώμα του σμάλτου, βοηθώντας στην αποκατάσταση της φυσικής λευκότητας.

Ο ενεργός άνθρακας είναι ένα από τα πιο ευέλικτα φυσικά προϊόντα ομορφιάς και πρωτοχρησιμοποιήθηκε για καλλωπιστικούς σκοπούς από τους Αρχαίους Αιγύπτιους, ήδη από το 1500π.Χ. Ο ενεργός άνθρακας αφαιρεί τις τοξίνες και τους χρωματισμούς από διάφορα σημεία του σώματός μας, όπως δέρμα και τα δόντια μας, γιαυτό και χρησιμοποιείται ως βασικό συστατικό της οδοντόκρεμας Polar Night, Natura Siberica.

Mε την υπογραφή ποιότητας της Natura Siberica, το χαμόγελό σου λευκαίνεται με απόλυτη ασφάλεια χωρίς να φθείρεται το σμάλτο. Τα άγρια ​​συγκομιδής βότανα της Σιβηρίας μεγιστοποιούν την επίδραση της φρεσκάδας και παρέχουν ολοκληρωμένη στοματική φροντίδα! Εδώ θα ήθελα να σου διελευκάνω, ότι όταν λέμε φυσική λεύκανση, εννοούμε ότι τα δόντια σου αποκτούν το πιο λαμπερό φυσικό τους χρώμα και όχι παροδικό εικονικό αποτέλεσμα! 

Μέσα σε όλα τα αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης προϊόντα της αγοράς γενικότερα, η δική μου επιλογή είναι η Polar Night της Natura Siberica, καθώς με τη χρήση του προϊόντος είδα το χαμόγελό μου να λευκαίνει φυσικά!

Κάνε την οδοντόκρεμα δική σου εδώ

shares