Αυτή είναι η μικρή συνήθεια που πρέπει να αποκτήσεις για αποτελεσματική αντιγήρανση προσώπου

Σίγουρα έχεις διαβάσει και ακούσει πολλές φορές για αντιγηραντικές κρέμες των οποίων τα συστατικά έχουν αποτελεσματική αντιγηραντική δράση, ωστόσο αρκετά συχνά παρακάμπτουμε το πιο σημαντικό βήμα από όλα. 

Είναι γενικώς αποδεκτό με βάση τη κοινή λογική ότι για να δράσουν τα συστατικά της αντιγηραντικής κρέμας και του ορού σου, πρέπει πρώτα να φτάσουν σε αυτή, να απορροφηθούν ικανοποιητικά και έπειτα με τη συχνή και τακτική χρήση να μας προσφέρουν όλα τα οφέλη για τα οποία έχουν δημιουργηθεί.

Γνωρίζουμε πραγματικά όμως τι ακριβώς βρίσκεται πάνω στην επιδερμίδα μας; Λυπάμαι αν θα σε σοκάρω αλλά η επιδερμίδα του προσώπου μας είναι γεμάτη με σκόνες, ρύπους, σμίγμα και υπολείμματα προϊόντων μακιγιάζ, ακόμη και αν την καθαρίζεις καθημερινά με ειδικό σαπούνι. Αυτό είναι απολύτως λογικό καθώς ό,τι και αν κάνουμε και όσα μέτρα και αν λάβουμε, πάντα θα εισχωρούν στους πόρους της ανεπιθύμητοι παράγοντες οι οποίοι δεν επιταταχύνουν μόνο τη γήρανση της επιδερμίδας αλλά και εμποδίζουν την αποτελεσματική δράση των προϊόντων περιποίησης (που πιθανώς έχεις χρυσοπληρώσει καθώς τα αντιγηραντικά προϊόντα είναι συνήθως ακριβότερα από εκείνα της απλής ενυδάτωσης).

Και ποια είναι η λύση; Ο καθαρισμός προσώπου στο ιατρείο ή αλλιώς Μικροδερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους.  

Γνωρίζοντας την Μαρία Γιαννάκη, γιατρό και ιδρύτρια του δερματολογικού κέντρου Dermamedic Clinic στην Αγ. Παρασκευή, πείστηκα αμέσως για την αποτελεσματικότητα της προτεινόμενης θεραπείας αφού η ίδια έχει μια από τις πιο λαμπερές επιδερμίδες που έχω δει ποτέ (σοκ). Ένας ακόμη λόγος που αφέθηκα στα χέρια της χωρίς δεύτερη σκέψη, ήταν ότι στο Dermamedic Clinic χρησιμοποιούν μόνο υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα προϊόντα για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουν ενώ η γιατρός Μαρία Γιαννάκη, με φρέσκια διάθεση είναι πλήρως ενημερωμένη για όλες τις νέες τάσεις στην αντιγήρανση και περιποίηση της επιδερμίδας. 

Τι είναι η Μικροδερμοαπόξεση; 

Η Μικροδερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι μια μη επεμβατική, ανώδυνη θεραπεία, που καταπολεμά τις φθορές της επιδερμίδας που προκαλούνται με το πέρασμα του χρόνου. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, τις ηλικίες αλλά και τις εποχές του χρόνου. 

Μάλιστα έχει ισχυρές αναπλαστικές ιδιότητες για την επιδερμίδα μας αλλά και απαλύνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, απομακρύνει τα μαύρα στίγματα, τις κηλίδες και, δυσχρωμίες και τις πανάδες. 

Μια ειδική κεφαλή από ανοξείδωτο ατσάλι, απομακρύνει την εξωτερική κεράτινη στοιβάδα της επιδερμίδας αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα ενώ παράλληλα συρρικνώνει τους διεσταλμένενους πόρους κάνοντας την επιδερμίδα λαμπερή και απαλή. 

Η Μικροδερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους έχει δύο ακόμη εξαιρετικά και πανίσχυρα οφέλη. Κινητοποιεί τους ινοβλαστούς ώστε να παράξουν κολλαγόνο και επίσης η υπεραιμία που προκαλείται στην επιδερμίδα ενισχύει ακόμη περισσότερο τις φυσικές αναπλαστικές ιδιότητες της επιδερμίδας μας. 

Δεν πονάει καθόλου και μάλιστα μπορούμε να την επαναλαμβάνουμε όσο συχνά επιθυμούμε ώστε να συντηρούμε το αποτέλεσμα στο πρόσωπό μας. Το κόστος της θεραπείας είναι 50€. 

Μπορείς να μάθεις περισσότερες πληροφορίες ή να κλείσεις το ραντεβού σου εδώ

 

shares