Αφύπνισε τις αισθήσεις σου με τη νευροεπιστήμη της Shiseido

Σου γράφω αυτό το κείμενο, μετά από 2 εβδομάδες χρήσης του νέου επαναστατικού προϊόντος Shiseido, πρωί και βράδυ. Όχι ότι υπήρχε περίπτωση να με δυσαρεστήσει κάποιο προϊόν του brand, αλλά ήθελα να αισθανθώ και να κατανοήσω πλήρως τη φιλοσοφία του νέου προϊόντος πριν σου μιλήσω για αυτό, αφού πρόκειται για ένα προϊόν που σηματοδοτεί νέα εποχή στη περιποίηση της επιδερμίδας. 

Δεν χρειάζεσαι εμένα, για να σου πω ότι με το πέρασμα των χρόνων, ξεκινά η γήρανση του δέρματος. Αυτό που ίσως έχεις πάρει πιο ελαφριά, είναι ότι οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, το άγχος και η ηλεκτρομαγνητική μόλυνση, κοιμίζουν πιο ηρήγορα τον οργανισμό και την επιδερμίδα σου από όσο νομίζεις αναστέλλοντας γρηγορότερα την ανανέωση των κυττάρων. Έτσι, η ενυδατική κρέμα σου, αρχίζει και δεν σε ικανοποιεί πια, αρχίζεις και έχεις μια δυσφορία προς τα προϊόντα που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσες και πέφτεις στην παγίδα “την έχει συνηθίσει το δέρμα μου” (πράγμα που δεν ισχύει). Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα, είναι ότι οι νευρώνες στην επιφάνεια της επιδερμίδας σου, αρχίζουν προοδευτικά και δεν ανταποκρίνονται στα εξωτερικά ερεθίσματα, ώστε να δώσουν την εντολή στον οργανισμό σου να “δουλέψει”, ώστε να απορροφήσει τα συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιείς. 

Η Shiseido, με τη βοήθεια της νευροεπιστήμης, έρχεται να ξυπνήσει τον οργανισμό σου, με τη νέα κρέμα την Essential Energy και μια ολιστική εμπειρία πίσω από το προϊόν, που ξυπνά τις αισθήσεις αλλά και διεγείρει τα εγκεφαλικά σου κύτταρα μέσω της αρωματοθεραπείας. 

Με τρεις διαφορετικές υφές για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σου, η Essential Energy, χαρίζει ενυδάτωση, ανανεωμένη επιδερμίδα και τονωμένες αισθήσεις. Περιέχει Ashitaba, ένα βιταμινούχο φυτό, το οποίο προστατεύει τα μιτοχόνδρια από τη φθορά και τονώνει ενεργειακά τα κύτταρα του οργανισμού. Θα το βρεις σε δροσερή μορφή gel, σε μεταξένια υφή κρέμας και με SPF 20. 

Το άρωμά της, είναι σχεδιασμένο για να καλμάρει την έντασή της ημέρας και βοηθά στην ηρεμία του οργανισμού αφού το αρωματικο σύμπλεγμα που περιέχει τονώνει το ορμονολογικό σύστημα. Τριαντάφυλλο, γιασεμί σε συνδυασμό με φρουτώδη αρώματα από αχλάδι, μοσχολέμονο και πορτοκάλι (με το άρωμα του τελευταίου να κυριαρχεί), σου ζωγραφίζουν ένα χαμόγελο μόλις ανοίξεις το μπουκαλάκι, πρωί-βράδυ . 

Η Shiseido, θέλοντας να αποτυπώσει τη μοναδικότητα του προϊόντος, την ιστορία αλλά και την ηρεμία που προσφέρει η καθημερινή σου ιεροτελεστία ομορφιάς, εμπνεύστηκε τη συσκευασία του, από μια άλλη αρχαία ιεροτελεστία, αυτή του τσαγιού! 

Η εμπειρία μου με το προϊόν ήταν εξαιρετική ως τώρα, έχω δει σημαντική διαφορά στην τόνωση, ενυδάτωση και όψη της επιδερμίδας μου, ενώ η τιμή του ειναι κάτι που θα σε εκπλήξει ευχάριστα! Σου συνιστώ να τη δοκιμάσεις! 

Μάθε περισσότερα εδώ

shares