ΒΑΛΑΜΕ “ΣΤΟΧΟ” ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ SWAROVSKI

Ένα από τα πιο υπέροχα, συγκινητικά, δημιουργικά και meaningful events που είχα την τιμή να παρευρεθώ μέχρι τώρα, ήταν αυτό της προηγούμενης εβδομάδας, εκείνο το βράδυ του Οκτωβρη με τον γλυκό καιρό, που βάλαμε “ΣΤΟΧΟ” να αγγίξουμε τα άστρα μαζί με την Swarovski.

Η Swarovski Hellas με το μήνυμα «Αγγίξτε τ’ άστρα, με ένα λαμπερό προϊόν και μία καλή πράξη» στηρίζει ενεργά την εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Μαστού», τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να βοηθήσουν έμπρακτα σε αυτή την σπουδαία ενέργεια. Για όλο το μήνα Οκτώβριο αγοράζοντας το must have βραχιόλι ή κολιέ από τη σειρά Stardust, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για να ενισχύσει τους τον μη κερδοσκοπικό οργανισμού “Στόχος-Πρόληψη” για την παροχή δωρεάν προληπτικών εξετάσεων. 

Αντίστοιχα η ΜΚΟ «Στόχος-Πρόληψη» δημιουργεί σε συνεργασία με τη Swarovski το νέο-υπερστιλάτο αν με ρωτάς- T-shirt που έγινε θεσμός, διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski. Το T-shirt διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, για την επιπλέον ενίσχυση του σκοπού.

IMG_1547

 

 

-IMG_2185

IMG_1442

IMG_1731

 

IMG_2005

-IMG_2194

IMG_1743

Παράλληλα, η Swarovski στηρίζει τη stand up κωμωδία «No More Stage 3» με πρωταγωνιστή τον διεθνούς φήμης Άγγλο κωμικό Alistair Barrie, μέλος του Comedy Club του Λονδίνου. Η παράσταση, την οποία έφερε στην Ελλάδα αποκλειστικά για την εκστρατεία ο Γιώργος Χατζηπαύλου, καταγράφει την προσωπική εμπειρία του Alistair Barrie και της συζύγου του, από τη διάγνωση της νόσου, μέχρι την αποδοχή και τη θέληση για ζωή ενισχύοντας το μήνυμα ότι η ζωή δεν σταματά ακόμα κι αν δίνεις αγώνα γι΄ αυτήν. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης όπου τα έσοδα θα διατεθούν στον ΜΚΟ “Στόχος-Πρόληψη”.

Αγαπημένες bloggers, βρεθήκαμε να γράφουμε καρτούλες με μηνύματα για τον “Στόχο”, να θυμόμαστε για λίγο τα πρώιμα παιδικά χρόνια με fun κατασκευές και να μοιραζόμαστε μαζί σου το πιο σημαντικό μήνυμα, ότι η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη!

Μάθε περισσότερα για τον “Στόχο” σε προηγούμενο άρθρο του Miss BlouBlou εδώ 

Ενισχυσε τον “Στόχο” εδώ 

Bρες την αγαπημένη μας Swarovski εδώ

shares