Γιατί να εντάξεις τις βλεφαρίδες στο καθημερινό μακιγιάζ: Sweed Lashes

Oι έντονες βλεφαρίδες έχουν κερδίσει μεγάλο έδαφος το τελευταίο διάστημα, όχι μόνο σε ειδικές περιστάσεις αλλά και στην καθημερινότητά μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι τα lash extensions που έχουν μεγάλη άνθιση και μάλιστα σύμφωνα με τις ειδικούς, οι πελάτισσες ζητάνε όλο και πιο έντονες βλεφαρίδες.

Η δική μου εμπειρία ωστόσο δεν ήταν και πολύ καλή με τα extensions, αφού θέλω να αισθάνομαι τα μάτια μου ελεύθερα και ένιωθα ότι καταπιέζομαι όσον αφορούσε στον τρόπο συντήρησής τους και το πόσο προσεκτική έπρεπε να είμαι με τα προϊόντα που χρησιμοποιώ.

Καθώς όμως λάτρευα οπτικά το έντονο αποτέλεσμα στα μάτια άρχισα να αναζητώ τις κατάλληλες επαναχρησιμοποιούμενες βλεφαρίδες με κόλλα μέχρι να βρω το ιδανικό brand για εμένα. Απογοήτευση… σχεδόν όσα δοκίμασα, ήταν τελικά κακής ποιότητας ή έδειχναν ένα αφύσικο αποτέλεσμα.

Μέχρι που γνώρισα τις Sweed Lashes, το καταπληκτικό, χειροποίητο σουηδικό brand βλεφαρίδων υψηλής ποιότητας, 100% cruelty free, σχεδιασμένο από την make up artist Gabriella Elio. H τρέσα τους είναι πολύ εύκαμπτη και απαλή και είναι εξαιρετικά εύκολες στην τοποθέτηση, κάτι που τις καθιστά ιδανικές για καθημερινή χρήση, όπως επίσης και τα σχέδιά τους που είναι από πολύ φυσικά εως πολύ έντονα.

Για να καταλάβεις, ήμουν στο παρελθόν από τους ανθρώπους που για να βάλουν βλεφαρίδα ήθελαν 15 λεπτά από το κάθε μάτι. Πλέον έπειτα από τις 1-2 πρώτες φορές, δεν μου παίρνει παραπάνω από 5 λεπτά συνολικά για να τοποθετήσω τις βλεφαρίδες επομένως είναι κάτι πολύ απλό που έχω ενσωματώσει στο καθημερινό μου μακιγιάζ.

Το αγαπημένο μου σχέδιο είναι το Ramina. Είναι το πιο φυσικό σετ βλεφαρίδων της σειράς και είναι πραγματικά το ιδανικό ακόμη και για πολύ πρωινές ώρες αφού τονίζει όμορφα και χωρίς υπερβολές το βλέμμα. Για πιο βραδινές ώρες, προτιμώ το σχέδιο GABBI, για μακριές και πυκνές, έντονες βλεφαρίδες!

Η τοποθέτησή τους είναι πολύ εύκολη ακόμη και αν είσαι αρχάρια, ενώ η αντίστοιχη κόλλα του brand γίνεται διάφανη αμέσως μόλις στεγνώσει. Για ακόμη πιο εύκολη τοποθέτηση, μπορείς να φυσήξεις ελαφρά για λίγα δευτερόλεπτα στη βάση των βλεφαρίδων μόλις βάλεις την κόλλα, πριν τις εφαρμόσεις!

Με την κατάλληλη περιποίηση και φροντίδα, οι βλεφαρίδες μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν εως και 10 φορές. Κάτι που σημαίνει ότι αν έστω χρησιμοποιείς βλεφαρίδες κάθε μέρα, κοστίζουν συνολικά λιγότερο το μήνα από όσο θα σου κόστιζαν τα extensions, χωρίς να έχεις την ταλαιπωρία της καθημερινής συντήρησης, χωρίς να φθείρονται οι φυσικές σου βλεφαρίδες και έχοντας την ευχερεια να αλλάζεις το στιλ του βλέμματός σου καθημερινά.

Μπορείς να τις βρεις στα συνεργαζόμενα καταστήματα ή να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τα σημεία πώλησης στην Ελλάδα, στο: www.4beautyservices.com

shares