Δεν φαντάζεσαι ποιο hair trend παρουσιάστηκε στο show Versace pre Fall 2019

Αριάνα Γκράντε ή “The Nanny”; Ό,τι και αν μας θυμίζει αυτό το hair look, μεσουράνησε το pre fall 2019 show Versace. Ενώ το show ξεκίνησε δίχως κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά στα hair looks ξαφνικά κάνει την εμφάνισή της στην πασαρέλα η Grace Elizabeth και τα φλας των φωγράφων αρχίζουν και παίρνουν φωτιά. Η Grace εμφανίστηκε με μια τεράστια αλογοουρά ψηλά στο κεφάλι η οποία αψηφά τη βαρύτητα. Η αλογοουρά δεν ήταν μια τυχαία αλλά δημιουργήθηκε με μεγάλη ποσότητα hair extensions τα οποία έφταναν περίπου μέχρι το ύψος της μέσης της. Mάλιστα, η Grace είχε αποκαλύψει στα stories της στο Instagram ότι χρειάστηκε τη βοήθεια ολόκληρου μαξιλαριού για να στηρίξει το λαιμό της με τόσο βάρος, όσο βρισκόταν στο backstage. 

Embed from Getty Images
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που βλέπουμε τεράστια μαλλιά, αλλά είδαμε και στο show Valentino couture winter 2019 στο οποίο η Kaia Gerber εμφανίστηκε με ένα hair look με εντυπωσιακό όγκο. 

Από τις δύο εκδοχές με “τεράστια μαλλιά”, είναι φυσικά πιο εύκολο να υιοθετηθεί το look με την αλογοουρά αφού δείχνει κατά την άποψή μου περισσότερο classy.

Embed from Getty Images

 

shares