Δύσκολη μέρα; Κάντο όπως η Chiara με την Pantene Αμπούλα!

Ναι ναι ξέρω, είχες μια δύσκολη ημέρα σήμερα! Βροχή, μουντός καιρός, υγρασία, ίσως και λίγο περισσότερο κακή διάθεση από το συνηθισμένο, λόγω Δευτέρας. 

Μια σωστή fashionista όμως, γνωρίζει ότι η πρωταγωνίστρια στην καθημερινότητά της, είναι αποκλειστικά η ίδια! Όσο απαιτητική ημέρα και αν είχες, όσο δύσκολη, όσο και αν ταλαιπωρήθηκαν τα μαλλιά σου από την υγρασία, τον αέρα, το καυσαέριο, το πιστολάκι το πρωί, τις 500 κοτσίδες που άλλαξες μέχρι να πετύχεις την τέλεια, εσύ ξέρεις ότι μόλις γυρίσεις στο σπίτι, θα εφαρμόσεις το hair secret σου, τον απόλυτο σύμμαχο! Την αμπούλα insta επανόρθωσης της Pantene! 

output_vjcggg

Δεν είναι τυχαίο που η διεθνής fashion blogger και fashion icon,Chiara Ferragni, δεν κάνει ρούπι χωρίς αυτές! Η ευέλικτη συσκευασία τους, σου επιτρέπει να τις έχεις συνέχεια μαζί σου, στο ταξίδι, στο ξενοδοχείο, στο μπουκαλάκι του μπάνιου σου, στην τσάντα σου κάθε φορά που διανυκτερεύεις στον φίλο σου ή την κολλητή σου! 

Ένα mini hair spa, με άμεσο αποτέλεσμα επανόρθωσης, ενυδάτωσης και προστασίας των ταλαιπωρημένων μαλλιών σου, όπου και αν βρίσκεσαι, σε χρόνο μηδέν! 

Σήμερα που ήταν μια δύσκολη ημέρα (για όλους!) κάντο όπως η Chiara! Κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, εφάρμοσε την αμπούλα, λούσε τα μαλλιά σου και άραξε στον καναπέ με κουβέρτα και την αγαπημένη σου ταινία! <3 

Τις αμπούλες, μπορείς να τις βρεις  στο Hondos Center και σε τέλεια τιμή! 😉 

 

shares